Νέες προσλήψεις σε Εφορείες και σε δήμους

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν και αυτή την εβδομάδα σε αρκετές Εφορείες Αρχαιοτήτων μα και σε δήμους της χώρας. Διάβασε την παρακάτω λίστα των προκηρύξεων, σημείωσε ποιες θέσεις εργασίας σε ενδιαφέρουν και έπειτα υπέβαλε αιτήσεις για να καταφέρεις να προσληφθείς.

23 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ Ε.ΦΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Είκοσι τρεις νέοι εργαζόμενοι θα υπογράψουν δωδεκάμηνη σύμβαση εργασίας για να εργαστούν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής. Θα προσληφθούν τέσσερις αρχαιολόγοι, ένας μηχανικός, δύο άτομα ειδικότητας διοικητικού-οικονομικού, ένας τεχνικός συντήρησης έργων και δέκα πέντε εξειδικευμένοι εργάτες. Μέχρι τις 11 Μαρτίου 2021, χρειάζεται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν τα δικαιολογητικά τους στο email log.efaanat@culture.gr ή συστημένα στην διεύθυνση: Λεωφ. Συγγρού 98-100, Τ.Κ.11741 υπόψιν κ. Γεώργιου Αρμακόλα. Στην προκήρυξη, υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ Ε.ΦΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΧΑΝΙΩΝ, ΗΛΕΙΑΣ, ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Ένας αρχαιολόγος, δύο εξειδικευμένοι εργατοτεχνίτες και ένας αρχιτέκτονας μηχανικός θα προσληφθούν και στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου. Οι προσληφθέντες θα εργαστούν στην Ρόδο και στην Κω. Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 12η Μαρτίου 2021. Για να ελέγξεις τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, διάβασε τις προκηρύξεις εδώ και εδώ. Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων αναζητείται ένας αρχαιολόγος για πρόσληψη και στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας αναζητούνται ένας αρχαιολόγος και δύο συντηρητές αρχαιοτήτων και έργων τέχνης. Μέχρι τις 11/3/2021 μπορείς να υποβάλεις αίτηση. Επίσης, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου θα προσληφθεί ένας αρχαιολόγος και ένα άτομο ειδικότητας διοικητικού-οικονομικού.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ  Ε.ΦΑ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δύο ειδικευμένοι εργατοτεχνίτες θα εργαστούν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου. Διάβασε την προκήρυξη για να ενημερωθείς περισσότερο. Έως τις 11/3/2021 μπορείς να στείλεις αίτηση στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας, εάν έχεις τα απαιτούμενα προσόντα για την θέση των συντηρητών αρχαιοτήτων και έργων τέχνης ή για την θέση των εξειδικευμένων εργατών. Για να μάθεις τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, δες εδώ.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ Ε.ΦΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΝΙΩΝ

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας θα προσληφθεί ένας εξειδικευμένος εργάτης για τέσσερις μήνες και στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων θα προσληφθεί ένας αρχαιολόγος με τρίμηνη σύμβαση εργασίας. Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης θα προσληφθούν με τρίμηνη σύμβαση εργασίας:

  • ένας μηχανικός αρχιτέκτονας
  • τρεις μαρμαροτεχνίτες και
  • δύο εξειδικευμένους εργάτες. Οι υποψήφιοι πρέπει να στείλουν τα δικαιολογητικά στο email efapoth@culture.gr μέχρι τις 12/3/2021.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΛΕΡΟΥ, Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ & Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Ο δήμος της Λέρου ανακοίνωσε πως επιθυμεί να προσλάβει έναν βρεφονηπιοκόμο και τέσσερις βοηθούς βρεφονηπιοκόμων. Εάν ενδιαφέρεσαι για την θέση, συμπλήρωσε το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και υπέβαλε το συστημένα στην διεύθυνση: “Δημοτικός Οργανισμός Παιδικών Σταθμών – Αθλητισμού- Πολιτισμού Λέρου Λακκί (Ποσειδώνειο), Λέρος“. Στον δήμο Ρήγα Φεραίου αναζητούνται είκοσι εργάτες πρασίνου, ενώ στον δήμο Γ. Καραϊσκάκη δύο οδηγοί και ένας εργάτης καθαριότητας. Για να δεις πού να στείλεις τα δικαιολογητικά σου, έλεγξε εδώ και εδώ. Η καταληκτική ημέρα υποβολής δικαιολογητικών είναι η Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Στα Φάρσαλα το επόμενο διάστημα θα προσληφθεί ένας παιδαγωγός. Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να στείλουν το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 συστημένα στην διεύθυνση: “Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φαρσάλων, ισόγειο δημαρχιακού καταστήματος, πλατεία δημαρχείου, Φάρσαλα, Τ.Κ. 40300.  Στο “Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών” στην Αττική και στην Πάτρα θα υπάρξουν νέες προσλήψεις ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών και ψυχιάτρων. Μάθε περισσότερα, διαβάζοντας εδώ. Στην Πάτρα θα προσληφθεί ένας ειδικός ήχου. Διάβασε τα απαιτούμενα προσόντα για την συγκεκριμένη θέση εργασίας εδώ και υπέβαλε την αίτηση σου, εάν ενδιαφέρεσαι για την δουλειά έως τις 17/3/2021.

Τέλος, δύο βρεφονηπιοκόμοι θα προσληφθούν άμεσα στον δήμο Βισαλτίας. Διάβασε την προκήρυξη για να ενημερωθείς. Για περισσότερες νέες προσλήψεις, επισκέψου ξανά σύντομα το jobstoday.gr.