Αγγελίες εργασίας για sous. Ξεκινήστε καριέρα sous στην Ελλάδα!

Βλέπετε 116 από τις 41 αγγελίες.
19 Οκτ
Πανελλήνια [GRECOTEL]

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.] www.grecotel.com

Tags:

18 Οκτ
Πανελλήνια [Aegean Star Hotels]

Το ξενοδοχείο Aegean Melathron 5* στη Χαλκιδική, μέλος της αλυσίδας Aegean Star Hotels, επιθυμεί να προσλάβει για τη σεζόν 2018: Sous Chef Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει: Πτυχίο τουριστικής σχολής Απαραίτητη προηγούμενη 3ετή εμπειρία σε θέση Α’ μάγειρα σε εποχιακό...

... ξενοδοχείο 4* ή 5*, 300 κλινών και άνω Προϋπηρεσία

Tags:

18 Οκτ
Δήμος Μυκόνου [HOTEL BRAIN]

HotelBrain, an independent company specializing in hotel management, consulting and development, is currently seeking to recruit for a managed hotel in Mykonos, professional for the position of Sous Chef - Mykonos (SCHF MYK) Responsible to deliver customer focused service to the guests, provide all aspects of food preparation, cooking and presenting of dishes according to company guidelines. Qualifications: Previous work experience in similar position, of at...

... least 3-4 years in a Luxury Boutique Hotel or a fine dining Restaurant Good command of both English and Greek language is

Tags:

17 Οκτ
Πανελλήνια [Restaurant Ventures Limited T/A RV Recruit]

Είσαι σεφ και σε ενδιαφέρει να εργαστείς στην Αγγλία; Η εταιρεία μας, γκρουπ διεθνώς αναγνωρισμένων εστιατορίων υπό την αιγίδα chef βραβευμένου με Michelin, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας γαλλικής κουζίνας στους πελάτες της, αναζητά κατάλληλους...

... chefs για να ενταχθούν στην ομάδα της.


Μεικτές ετήσιες αποδοχές:

Chef de Partie: £22.000 + tronc (περίπου £3000 ετησίως)
Sous Chef: £24.000 + tronc (περίπου £3000 ετησίως)
Head Chef: £36.000

Χαρακτηριστικά υποψηφίων:

Επικοινωνιακές δεξιότητες
Καλό επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας
2 έτη αντίστοιχη εμπειρία
“A la carte” εμπειρία

Προσφέρουμε:

Εκπαίδευση
Σύμβαση αορίστου χρόνου (48ώρες/εβδομάδα)
Σχήμα bonus tronc (φιλοδωρημάτων)
Πληρωμένες υπερωρίες
Διατροφή κατά την διάρκεια της εργασίας
Ασφάλιση υγείας
28 ημέρες αδείας
Υποστήριξη για την διαμονή

Βιογραφικά μόνο στα αγγλικά στο cv@rvrecruit.co.uk για περαιτέρω πληροφορίες.

Tags:

17 Οκτ
Πανελλήνια [Restaurant Ventures Limited T/A RV Recruit]

Η διεθνώς αναγνωρισμένη αλυσίδα μας εστιατορίων γαλλικής κουζίνας προσφέρει την ευκαιρία ένταξης στην ομάδα της για τον κατάλληλο Sous Chef. Ποιοι είμαστε: Διεθνώς αναγνωρισμένη αλυσίδα εστιατορίων υπο την καθοδήγηση chef βραβευμένου με Michelin. Η κουζίνα...

... μας συνδυάζει μοντέρνες και κλασσικές τεχνικές, χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και εξοπλισμό ώστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.Το πάθος και η ποιότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μας και αυτά που αναζητάμε από τον κατάλληλο υποψήφιο.

Απαραίτητα χαρακτηριστικά:
Δυναμική προσωπικότητα
Επικοινωνιακές δεξιότητες
Πάθος για την μαγειρική
Ομαδικό πνεύμα με αντοχή στην πίεση
Καλό επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας
Εμπειρία σε εντατικό περιβάλλον ‘α λα καρτ’ (a la carte) κουζίνας
Κάτοικος Ευρωπαϊκής Ένωσης

Προσφέρουμε:
Εργασία σε διεθνούς φήμης και υψηλής αναγνώρισης βραβευμένη και αναπτυσσόμενη εταιρεία.
Ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης
Σύμβαση αορίστου χρόνου (48ώρες/ εβδομάδα)
Σχήμα Tronc (φιλοδωρημάτων)
Κάλυψη υπερωριών
Aσφάλιση υγείας και διατροφή κατά την εργασία
28 μέρες δικαίωμα άδειας (κατ'αναλογία)
Επιπλέον κίνητρα, πχ. Δελτία παιδικής φροντίδας, 50% έκπτωση στην αλυσίδα εστιατορίων του γκρουπ κ.ά.

Μεικτές ετήσιες αποδοχές:

£24000 + tronc (περίπου £3000 ετησίως) + υπερωρίες.


Βιογραφικά μόνο στα αγγλικά στο cv@rvrecruit.co.uk για περαιτέρω πληροφορίες.

Tags:

17 Οκτ
Πανελλήνια [Restaurant Ventures Limited T/A RV Recruit]

Are you a chef? Would you like to work in the UK? We are looking for skilled chefs to join our team. We are a group of internationally renowned restaurants headed up by a Michelin-starred chef dedicated to producing high-quality, French dishes to our customers.  Gross annual salaries: Chef de Partie: £22000 + tronc (approximately £3000 per anum) Sous Chef: £24000 + tronc (approximately £3000 per anum) Head Chef: £36000 Applicants...

... should have:

Strong communication skills
A high level of English
EU citizenship
At least 2 years of relevant experience
“A la carte” experience

We offer:

Training programmes
An indefinite contract (48h/ week)
Tronc scheme (tips)
Paid overtime 
Meals while on duty 
Private health care
Company pension scheme 
28 days holiday entitlement (pro-rated) 
Assistance with accommodation (ask for more information)

Send your CV to cv@rvrecruit.co.uk for more information.

Tags:

17 Οκτ
Πανελλήνια [Restaurant Ventures Limited T/A RV Recruit]

An exciting opportunity has become available for an experienced, motivated and passionate Sous Chef to join our group of internationally renowned, traditional French restaurants. What we do:  We are a food-led company, actively headed up by a Michelin-starred chef. Our kitchens combine both traditional and modern techniques, working with the best fresh produce and state-of-the-art equipment to deliver quality French dishes to our customers. Passion and...

... quality are at the forefront of everything we do. 

What we are looking for:
A great personality
Strong communication skills
A passion for food
A team player who thrives under pressure
A high level of English
Previous experience working in a busy ‘a la carte’ kitchen, catering for over 100 covers in any single sitting
EU citizenship
What we are offering: 
You will work for a reputable, award-winning company that is in constant expansion
We offer great in-house training programmes and a focused development plan so you can gorw with us as we continue to expand
An indefinite contract (48h/ week)
Tronc scheme (tips)
Paid overtime 
Meals while on duty 
Trips, days out and other incentives 
Private health care
Company pension scheme 
28 days holiday entitlement (pro-rated) 
Childcare vouchers 
50% discount on your food bill at any of the restaurants within the group 

Gross annual salary:

£24000 + tronc (approximately £3000 per anum) + paid overtime.


Send your CV to cv@rvrecruit.co.uk for more information.

Tags:

17 Οκτ
Δήμος Αγίου Νικολάου [DAIOS COVE LUXURY RESORT & VILLAS]

Tο ξενοδοχείο 5 αστέρων Daios Cove Luxury Resort Villas στο Βαθύ Αγίου Νικολάου Κρήτης επιθυμεί να προσλάβει για τη σεζόν 2019: Sous Chef Προσόντα: Πτυχίο σχολής μαγειρικής Προϋπηρεσία 5 ετών σε a la carte εστιατόρια 5 αστέρων Καλή γνώση διαδικασιών HACCP Ευελιξία – ομαδικότητα -...

... προσαρμοστικότητα Γνώση αγγλικών Δεύτερη ξένη

Tags:

17 Οκτ
Αθήνα [MADEL FOOD LTD]

H γαλλική πολυεθνική εταιρία PAUL αναζητά για άμεση πρόσληψη προσωπικό με ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα για να ενταχθεί στη μαγειρική μπριγκάντα της και να εργαστεί ως Sous Chef στις κουζίνες των καταστημάτων της. Με ηγετική θέση στον χώρο της αρτοποιίας...

... / ζαχαροπλαστικής και café- εστίασης και με

Tags:

16 Οκτ
Δήμος Κω [KIPRIOTIS VILLAGE]

Ο όμιλος ξενοδοχείων Κυπριώτη, που βρίσκεται στην Κω, ζητά να προσλάβει για τη σεζόν 2019: Sous Chef Κεντρικής Κουζίνας Απαραίτητα προσόνταυποψηφίων: Πτυχίο σχολής μαγειρικής Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και σε μεγάλες τουριστικές...

... μονάδες. Πολύ καλή γνώση Αγγλικών.

Tags:

16 Οκτ
Πανελλήνια [IN GLOBE LTD]

Specialty Chef Tunisian Cuisine Department: VIP Estate / Venue Reporting directly to: Executive Chef / Executive Sous Chef Responsible for: Food and Beverage production Hours of work: 40 hours per week and as required Location: Riyadh, Jeddah and as required Candidate Specifications: At least 10 years experience in Tunisian Cuisine Experience in 5* Hotels or award winning restaurants or 5* Cruise lines Fine dining experience Creative and Ambitious Chef who...

... can provide High quality Dishes with immaculate presentation To work good under pressure Experience in both Quality and high

Tags:

16 Οκτ
Πανελλήνια [IN GLOBE LTD]

Specialty Chef Mexican Cuisine Department: VIP Estate / Government Reporting directly to: Executive Chef / Executive Sous Chef Responsible for: Food and Beverage production Hours of work: 40 hours per week and as required Location: Riyadh, Jeddah and as required Candidate Specifications: At least 10 years experience in Mexican Cuisine Experience in 5* Hotels or award winning restaurants or 5* Cruise lines Fine dining experience Creative and Ambitious Chef who...

... can provide High quality Dishes with immaculate presentation To work good under pressure Experience in both Quality and high

Tags:

16 Οκτ
Πανελλήνια [IN GLOBE LTD]

Specialty Chef Spanish Cuisine Department: VIP Estate / Venue Reporting directly to: Executive Chef / Executive Sous Chef Responsible for: Food and Beverage production Hours of work: 40 hours per week and as required Location: Riyadh, Jeddah and as required Candidate Specifications: At least 10 years experience in Spanish Cuisine Experience in 5* Hotels or award winning restaurants or 5* Cruise lines Fine dining experience Creative and Ambitious Chef who can...

... provide High quality Dishes with immaculate presentation To work good under pressure Experience in both Quality and high

Tags:

16 Οκτ
Πανελλήνια [IN GLOBE LTD]

Specialty Chef Italian Cuisine Department: VIP Estate / Venue Reporting directly to: Executive Chef / Executive Sous Chef Responsible for: Food and Beverage production Hours of work: 40 hours per week and as required Location: Riyadh, Jeddah and as required Candidate Specifications: At least 10 years’ experience in Italian Cuisine Experience in 5* Hotels or award winning restaurants or 5* Cruise lines Fine dining experience Creative and Ambitious Chef who...

... can provide High quality Dishes with immaculate presentation To work good under pressure Experience in both Quality and high

Tags:

16 Οκτ
Πανελλήνια [IN GLOBE LTD]

Specialty Chef French Cuisine Department: VIP Estate / Venue Reporting directly to: Executive Chef / Executive Sous Chef Responsible for: Food and Beverage production Hours of work: 40 hours per week and as required Location: Riyadh, Jeddah and as required Candidate Specifications: At least 10 years experience in French Haute Cuisine Experience in 5* Hotels or award winning restaurants or 5* Cruise lines Fine dining experience Creative and Ambitious Chef who...

... can provide High quality Dishes with immaculate presentation To work good under pressure Experience in both Quality and high

Tags:

16 Οκτ
Πανελλήνια [IN GLOBE LTD]

Specialty Chef Greek Cuisine Department: VIP Estate / Venue Reporting directly to: Executive Chef / Executive Sous Chef Responsible for: Food and Beverage production Hours of work: 40 hours per week and as required Location: Riyadh, Jeddah and as required Candidate Specifications: At least 10 years experience in Greek Cuisine Experience in 5* Hotels or award winning restaurants or 5* Cruise lines Fine dining experience Creative and Ambitious Chef who can provide...

... High quality Dishes with immaculate presentation To work good under pressure Experience in both Quality and high volume

Tags:

Για να αποθηκεύσεις μια αγγελία στα αγαπημένα σου και να φτιάξεις λίστες, θα πρέπει να εγγραφείς στο JobsToday.gr. Κάντο σε ένα λεπτό και απόλαυσε πολλές δυνατότητες που θα σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά.

Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου τώρα.