Αγγελίες εργασίας για sous. Ξεκινήστε καριέρα sous στην Ελλάδα!

Βλέπετε 116 από τις 38 αγγελίες.
17 Ιουν
Πανελλήνια [Restaurant Ventures Limited T/A RV Recruit]

Είσαι σεφ και σε ενδιαφέρει να εργαστείς στην Αγγλία; Η εταιρεία μας, γκρουπ διεθνώς αναγνωρισμένων εστιατορίων υπό την αιγίδα chef βραβευμένου με Michelin, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας γαλλικής κουζίνας στους πελάτες της, αναζητά κατάλληλους...

... chefs για να ενταχθούν στην ομάδα της.


Μεικτές ετήσιες αποδοχές:

Chef de Partie: £22.000 + tronc (περίπου £3000 ετησίως)
Sous Chef: £24.000 + tronc (περίπου £3000 ετησίως)
Head Chef: £36.000

Χαρακτηριστικά υποψηφίων:

Επικοινωνιακές δεξιότητες
Καλό επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας
2 έτη αντίστοιχη εμπειρία
“A la carte” εμπειρία

Προσφέρουμε:

Εκπαίδευση
Σύμβαση αορίστου χρόνου (48ώρες/εβδομάδα)
Σχήμα bonus tronc (φιλοδωρημάτων)
Πληρωμένες υπερωρίες
Διατροφή κατά την διάρκεια της εργασίας
Ασφάλιση υγείας
28 ημέρες αδείας
Υποστήριξη για την διαμονή

Βιογραφικά μόνο στα αγγλικά στο cv@rvrecruit.co.uk για περαιτέρω πληροφορίες.

Tags:

17 Ιουν
Πανελλήνια [Restaurant Ventures Limited T/A RV Recruit]

Η διεθνώς αναγνωρισμένη αλυσίδα μας εστιατορίων γαλλικής κουζίνας προσφέρει την ευκαιρία ένταξης στην ομάδα της για τον κατάλληλο Sous Chef. Ποιοι είμαστε: Διεθνώς αναγνωρισμένη αλυσίδα εστιατορίων υπο την καθοδήγηση chef βραβευμένου με Michelin. Η κουζίνα...

... μας συνδυάζει μοντέρνες και κλασσικές τεχνικές, χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και εξοπλισμό ώστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.Το πάθος και η ποιότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μας και αυτά που αναζητάμε από τον κατάλληλο υποψήφιο.

Απαραίτητα χαρακτηριστικά:
Δυναμική προσωπικότητα
Επικοινωνιακές δεξιότητες
Πάθος για την μαγειρική
Ομαδικό πνεύμα με αντοχή στην πίεση
Καλό επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας
Εμπειρία σε εντατικό περιβάλλον ‘α λα καρτ’ (a la carte) κουζίνας
Κάτοικος Ευρωπαϊκής Ένωσης

Προσφέρουμε:
Εργασία σε διεθνούς φήμης και υψηλής αναγνώρισης βραβευμένη και αναπτυσσόμενη εταιρεία.
Ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης
Σύμβαση αορίστου χρόνου (48ώρες/ εβδομάδα)
Σχήμα Tronc (φιλοδωρημάτων)
Κάλυψη υπερωριών
Aσφάλιση υγείας και διατροφή κατά την εργασία
28 μέρες δικαίωμα άδειας (κατ´αναλογία)
Επιπλέον κίνητρα, πχ. Δελτία παιδικής φροντίδας, 50% έκπτωση στην αλυσίδα εστιατορίων του γκρουπ κ.ά.

Μεικτές ετήσιες αποδοχές:

£24000 + tronc (περίπου £3000 ετησίως) + υπερωρίες.


Βιογραφικά μόνο στα αγγλικά στο cv@rvrecruit.co.uk για περαιτέρω πληροφορίες.

Tags:

15 Ιουν
Δήμος Κασσάνδρας [RENAISSANCE HANIOTI RESORT]

Το Renaissance Hanioti Resort ζητεί να προσλάβει: Sous Chef Προσόντα: Απόφοιτος αντίστοιχης σχολής μαγειρικής Τουλάχιστον 3ετής προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα 4 ή 5 αστέρων ή και a la carte gourmet restaurants Άριστη γνώση εφαρμογής διεθνών κανόνων υγιεινής...

... στην κουζίνα Άριστη γνώση οργάνωσης και

Tags:

15 Ιουν
Πανελλήνια [JOBSALLOVER.EU]

Το γραφείο ευρέσεως εργασίας Jobsallover.eu, που δραστηριοποιείται στον χώρο του recruiting, αναζητά σε συνεργασία με τις εγκυρότερες βρετανικές εταιρίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού: Sous Chef για εργασία σε ξενοδοχεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Aπαιτούνται: Διετείς...

... σπουδές μαγειρικής Απαιτούνται Αγγλικά

Tags:

14 Ιουν
Δήμος Μυκόνου [GRACE HOTELS]

We are looking for a talented Cook A (Chef de Partie) to join the Kitchen team of our Grace Mykonos property. The position reports to the Sous Chef. Main Responsibilities: Prepare food of consistent quality following recipe cards according to portion standards, within specific time frame, per check from servers. Managing the development and supervision of the Cooks C - Commis Chefs on the section, ensuring they are fully trained and understand their duties....

... Ensure full understanding of the functional administration of the restaurant(s). Maintain a detailed Knowledge of the full menu

Tags:

13 Ιουν
Δήμος Ρόδου [SHERATON]

Το ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort είναι μέλος της Marriott International, Inc. με περισσότερους από 200 συνεργάτες. Το ξενοδοχείο διαθέτει 401 δωμάτια και σουίτες, ευρύχωρες αίθουσες συνεδριάσεων, εστιατόρια και μπαρ. Επιθυμούμε να εντάξουμε στο δυναμικό μας Sous Chef, Junior Sous Chef...

... Chef de Partie Προφίλ υποψηφίου: Πτυχίο τουριστικής

Tags:

13 Ιουν
Δήμος Μυκόνου [HOTEL BRAIN]

Brand new 5* Katikies Mykonos property Grand Opening 2018 Join our Team! Katikies Hotel the grande dame of Santorini's boutique hotels and a proud member of "Katikies Luxury Boutique Hotels Group", proudly announces the Grand Opening of its brand new 5 star sister property in Mykonos, a complex of 35 luxurious private pool jacuzzi suites, in June 2018. Is guest satisfaction your main priority? Do you have experience in delivering exceptional service? Are...

... you ready for a new daily challenge? We are seeking associates for the season of 2018 who are willing to work and excel on our brand new

Tags:

10 Ιουν
Πανελλήνια [Restaurant Ventures Limited T/A RV Recruit]

Are you a chef? Would you like to work in the UK? We are looking for skilled chefs to join our team. We are a group of internationally renowned restaurants headed up by a Michelin-starred chef dedicated to producing high-quality, French dishes to our customers.  Gross annual salaries: Chef de Partie: £22000 + tronc (approximately £3000 per anum) Sous Chef: £24000 + tronc (approximately £3000 per anum) Head Chef: £36000 Applicants...

... should have:

Strong communication skills
A high level of English
EU citizenship
At least 2 years of relevant experience
“A la carte” experience

We offer:

Training programmes
An indefinite contract (48h/ week)
Tronc scheme (tips)
Paid overtime 
Meals while on duty 
Private health care
Company pension scheme 
28 days holiday entitlement (pro-rated) 
Assistance with accommodation (ask for more information)

Send your CV to cv@rvrecruit.co.uk for more information.

Tags:

08 Ιουν
Δήμος Κασσάνδρας [AFITIS BOUTIQUE HOTEL, a member of MELIOR RESORTS]

Το Afitis Boutique Hotel ζητεί να προσλάβει: Sous Chef Προσόντα: Απόφοιτος αντίστοιχης σχολής μαγειρικής Τουλάχιστον 5ετής προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα 4* / 5* ή και a la carte gourmet restaurants Άριστη γνώση εφαρμογής διεθνών κανόνων υγιεινής στην...

... κουζίνα (HACCP και ISO) Άριστη γνώση οργάνωσης και

Tags:

08 Ιουν
Πανελλήνια [TOR HOTEL GROUP - MACEDONIAN HOTELS - EAGLES PALACE & VILLAS]

TOR HOTEL GROUP, with a significant history in hospitality for more than 90 years is seeking to recruit talented and passionate professionals for 2018 season. Eagles Palace Eagles Villas, a unique 5* Luxury Resort in Greece is seeking for a Demi Chef de Partie (à la carte and buffet restaurants) Location: Ouranoupolis, Chalkidiki Position Summary: The Demi Chef de Partie will be responsible to take care of the daily food preparation and duties assigned to...

... meet the company’s standards and maximize guest satisfaction. Key Responsibilities: Support the Chef de Partie or the Sous Chef in

Tags:

07 Ιουν
Δήμος Θήρας [Ανώνυμη εταιρία]

Ξενοδοχείο στη Σαντορίνη ενδιαφέρεται για την κάλυψη της θέσης: Sous Chef Απαραίτητα προσόντα: Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών σε ανάλογη θέση σε ξενοδοχείο 5* Ικανότητα για πλήρη ικανοποίηση πελατείας υψηλών απαιτήσεων Επαγγελματική νοοτροπία και υπευθυνότητα...

... στην εκτέλεση Ευγένεια – ευχάριστη

Tags:

06 Ιουν
Δήμος Πάργας [LICHNOS BEACH HOTEL AND SUITES]

Tο ξενοδοχείο 5* Lichnos Beach Hotel and Suites στην Πάργα επιθυμεί να προσλάβει για τη σεζόν 2018 Sous Maitre Απαραίτητη προϋπόθεση η προϋπηρεσία σε 5 αστέρων ξενοδοχεία. [Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

06 Ιουν
Πανελλήνια [IN GLOBE LTD]

Sous Chef για Ζεστή Μεσογεική Κουζίνα - Κρήτη Η εταιρία μας ζητά, εκπροσωπώντας πελάτη, αλυσίδα 5* ξενοδοχείων με πολυτελές bar restaurant υψηλού κύρους στην Κρήτη, υπεύθυνο άτομο έτσι ώστε να αναλάβει την θέση του sous chef και να διοργανώσει τη σωστή και άρτια λειτουργία...

... του εστιατορίου τους. Δέκτες μόνο σοβαρές

Tags:

05 Ιουν
Πανελλήνια [TOR HOTEL GROUP - MACEDONIAN HOTELS - EAGLES PALACE & VILLAS]

TOR HOTEL GROUP, with a significant history in hospitality for more than 90 years is seeking to recruit talented and passionate professionals for 2018 season. Eagles Palace Eagles Villas, a unique 5* Luxury Resort in Greece is seeking for a Cook A' - Chef de Partie (à la carte and buffet restaurants) Location: Ouranoupolis, Chalkidiki Position Summary: The Cook A will be responsible to support the Sous Chef, deliver consistently high-quality food items...

... handle purchase orders and ensure that all dishes are prepared in accordance with company standards with a view to maximizing guest

Tags:

04 Ιουν
Δήμος Κερκυραίων [MARBELLA Α.Ε.]

MarBella S.A., a hotel company that operates in an idyllic location at the South-East side of Corfu Island two luxurious 5* properties; the Marbella Corfu Hotel and the MarBella Nido Suite Hotel Villas (launched May 2018) is now recruiting for 2019 season: Sous Chef Qualifications, Skills Role: Overview all daily kitchen shift operations report to Executive Chef Create staff weekly schedule Prepare high quality dishes in terms of presentation taste Operate...

... and maintain all department equipment and report malfunctions Monitor Haccp procedures and ensure hygiene standards are

Tags:

04 Ιουν
Δήμος Σκιάθου [ELIVI HOTELS]

Το Elivi Hotels (πρώην Xenia) είναι νέα ξενοδοχειακή μονάδα πολυτελείας, που βρίσκεται στο νησί της Σκιάθου, και σκοπός του είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, 5 αστέρων. Εμπνευσμένοι από τη μοναδική φύση και κληρονομιά της περιοχής, τη γνωστή ελληνική...

... φιλοξενία, κύριος στόχος μας είναι να

Tags:

Για να αποθηκεύσεις μια αγγελία στα αγαπημένα σου και να φτιάξεις λίστες, θα πρέπει να εγγραφείς στο JobsToday.gr. Κάντο σε ένα λεπτό και απόλαυσε πολλές δυνατότητες που θα σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά.

Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου τώρα.