Αγγελίες εργασίας για sous. Ξεκινήστε καριέρα sous στην Ελλάδα!

Βλέπετε 116 από τις 28 αγγελίες.
19 Αυγ
Πανελλήνια [Restaurant Ventures Limited T/A RV Recruit]

Είσαι σεφ και σε ενδιαφέρει να εργαστείς στην Αγγλία; Η εταιρεία μας, γκρουπ διεθνώς αναγνωρισμένων εστιατορίων υπό την αιγίδα chef βραβευμένου με Michelin, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας γαλλικής κουζίνας στους πελάτες της, αναζητά κατάλληλους...

... chefs για να ενταχθούν στην ομάδα της.


Μεικτές ετήσιες αποδοχές:

Chef de Partie: £22.000 + tronc (περίπου £3000 ετησίως)
Sous Chef: £24.000 + tronc (περίπου £3000 ετησίως)
Head Chef: £36.000

Χαρακτηριστικά υποψηφίων:

Επικοινωνιακές δεξιότητες
Καλό επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας
2 έτη αντίστοιχη εμπειρία
“A la carte” εμπειρία

Προσφέρουμε:

Εκπαίδευση
Σύμβαση αορίστου χρόνου (48ώρες/εβδομάδα)
Σχήμα bonus tronc (φιλοδωρημάτων)
Πληρωμένες υπερωρίες
Διατροφή κατά την διάρκεια της εργασίας
Ασφάλιση υγείας
28 ημέρες αδείας
Υποστήριξη για την διαμονή

Βιογραφικά μόνο στα αγγλικά στο cv@rvrecruit.co.uk για περαιτέρω πληροφορίες.

Tags:

17 Αυγ
Πανελλήνια [Restaurant Ventures Limited T/A RV Recruit]

Η διεθνώς αναγνωρισμένη αλυσίδα μας εστιατορίων γαλλικής κουζίνας προσφέρει την ευκαιρία ένταξης στην ομάδα της για τον κατάλληλο Sous Chef. Ποιοι είμαστε: Διεθνώς αναγνωρισμένη αλυσίδα εστιατορίων υπο την καθοδήγηση chef βραβευμένου με Michelin. Η κουζίνα...

... μας συνδυάζει μοντέρνες και κλασσικές τεχνικές, χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και εξοπλισμό ώστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.Το πάθος και η ποιότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μας και αυτά που αναζητάμε από τον κατάλληλο υποψήφιο.

Απαραίτητα χαρακτηριστικά:
Δυναμική προσωπικότητα
Επικοινωνιακές δεξιότητες
Πάθος για την μαγειρική
Ομαδικό πνεύμα με αντοχή στην πίεση
Καλό επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας
Εμπειρία σε εντατικό περιβάλλον ‘α λα καρτ’ (a la carte) κουζίνας
Κάτοικος Ευρωπαϊκής Ένωσης

Προσφέρουμε:
Εργασία σε διεθνούς φήμης και υψηλής αναγνώρισης βραβευμένη και αναπτυσσόμενη εταιρεία.
Ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης
Σύμβαση αορίστου χρόνου (48ώρες/ εβδομάδα)
Σχήμα Tronc (φιλοδωρημάτων)
Κάλυψη υπερωριών
Aσφάλιση υγείας και διατροφή κατά την εργασία
28 μέρες δικαίωμα άδειας (κατ'αναλογία)
Επιπλέον κίνητρα, πχ. Δελτία παιδικής φροντίδας, 50% έκπτωση στην αλυσίδα εστιατορίων του γκρουπ κ.ά.

Μεικτές ετήσιες αποδοχές:

£24000 + tronc (περίπου £3000 ετησίως) + υπερωρίες.


Βιογραφικά μόνο στα αγγλικά στο cv@rvrecruit.co.uk για περαιτέρω πληροφορίες.

Tags:

16 Αυγ
Δήμος Μυκόνου [ARTE & MARE ELIA SUITES]

Το ξενοδοχείο Arte Mare Elia Mykonos Suites ζητά να προσλάβει: Sous Chef Υπεύθυνος Ζεστής Κουζίνας Απαραίτητα προσόντα: Απόφοιτος σχολής Προϋπηρεσία σε ξενοδοχείο  Προσφέρονται: Διαμονή και διατροφή Ικανοποιητικές αποδοχές Προοπτικές εξέλιξης Παρακαλούμε να αποστέλλονται...

... μόνο βιογραφικά τα οποία πληρούν

Tags:

16 Αυγ
Δήμος Κω [KIPRIOTIS VILLAGE]

Ο όμιλος ξενοδοχείων Κυπριώτη, που βρίσκεται στην Κω, ζητά να προσλάβει για τη σεζόν 2018: Sous Maitre / Captain Εστιατορίου Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων: Πτυχίο σχολής τουριστικών σπουδών. Εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε ανάλογη θέση. Άριστη γνώση Αγγλικών, γνώση...

... δεύτερης γλώσσας θα θεωρηθεί πρόσθετο

Tags:

15 Αυγ
Αθήνα [The Hospitality Company BV]

*85 Work Locations* Amsterdam, The Hague, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Maastricht, Dutch Islands, Veluwe. A Junior Sous Chef is responsible for

14 Αυγ
Δήμος Κερκυραίων [GRECOTEL]

  Γαστρονομία Grecotel: Ένας ολόκληρος κόσμος σε καλεί να γίνεις κομμάτι του! Στην Grecotel Hotel Resorts, στην κορυφαία ξενοδοχειακή αλυσίδα πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, τα όνειρα φτιάχνονται από πολλές μικρές ιστορίες. Κάθε στιγμή, χαμόγελο, ανάμνηση είναι περήφανο...

... δημιούργημα των ανθρώπων μας. Για

Tags:

13 Αυγ
Δήμος Κερκυραίων [MARBELLA Α.Ε.]

MarBella S.A., a hotel company that operates in an idyllic location at the South-East side of Corfu Island two luxurious 5* properties; the Marbella Corfu Hotel and the MarBella Nido Suite Hotel Villas (launched May 2018) is now recruiting for 2019 season: Sous Chef Qualifications, Skills Role: Overview all daily kitchen shift operations report to Executive Chef Create staff weekly schedule Prepare high quality dishes in terms of presentation taste Operate...

... and maintain all department equipment and report malfunctions Monitor Haccp procedures and ensure hygiene standards are

Tags:

10 Αυγ
Δήμος Κασσάνδρας [RENAISSANCE HANIOTI RESORT]

Το Renaissance Hanioti Resort ζητεί να προσλάβει: Sous Chef Προσόντα: Απόφοιτος αντίστοιχης σχολής μαγειρικής Τουλάχιστον 3ετής προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα 4 ή 5 αστέρων ή και a la carte gourmet restaurants Άριστη γνώση εφαρμογής διεθνών κανόνων υγιεινής...

... στην κουζίνα Άριστη γνώση οργάνωσης και

Tags:

10 Αυγ
Πανελλήνια [JOBSALLOVER.EU]

Το γραφείο ευρέσεως εργασίας Jobsallover.eu, που δραστηριοποιείται στον χώρο του recruiting, αναζητά σε συνεργασία με τις εγκυρότερες βρετανικές εταιρίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού: Sous Chef για εργασία σε ξενοδοχεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Aπαιτούνται: Διετείς...

... σπουδές μαγειρικής Απαιτούνται Αγγλικά

Tags:

09 Αυγ
Πανελλήνια [IN GLOBE LTD]

Head Baker / Pastry Chef Reports to: Executive Chef / Sous Chef Position Summary: As a Pastry Chef, you are responsible for operating the pastry section of the kitchen while working closely with the Executive Chef and Sous Chef. A Head Baker/Pastry Chef will also be required to plan production and develop seasonal offerings. Responsible to create high-quality pastry dishes with the standard recipes and presentations in order to maintain quality standards and...

... consistency of the product. Also, assist in the production and maintenance of par stocks of pastry and dessert with proper

Tags:

09 Αυγ
Πανελλήνια [IN GLOBE LTD]

Chef de Partie / (CDP) Reports To: Sous Chef / Executive Chef Department: Food and Beverage Hours of work: 48 hours per week and as required Location: Riyadh, Jeddah and as required Reporting directly to: Executive Chef, Head ef, Sous Chef(s) Responsible for: All Subordinate Kitchen staff Position Summary: As a Chef De Partie (CDP) you are responsibly supporting the Head and Sous Chef in a busy kitchen delivering consistently high-quality food, handle purchase...

... orders and ensure that items arriving without authorization are not received. Ensures the highest standards and consistent

Tags:

09 Αυγ
Πανελλήνια [IN GLOBE LTD]

Head Baker / Pastry Chef Reports To: Executive Chef / Sous Chef Position Summary: As a Pastry Chef, you are responsible for operating the pastry section of the kitchen while working closely with the Executive Chef and Sous Chef. A Head Baker/Pastry Chef will also be required to plan production and develop seasonal offerings. Responsible to create high-quality pastry dishes with the standard recipes and presentations in order to maintain quality standards and...

... consistency of the product. Also, assist in the production and maintenance of par stocks of pastry and dessert with proper

Tags:

07 Αυγ
Δήμος Μυκόνου [Bill and Coo Hotels Mykonos]

Bill Coo Hotels Mykonos, proud members of The Leading Hotels of the World, are seeking for an energetic Sous Chef Position refers to Gastronomy project restaurant: Bill Coo Suites and Lounge hotel. Duties Responsibilities: Work with chef de cuisine to continually ensure quality, consistency, efficiency, productivity and professionalism are at highest level. Conduct hands-on teaching and training in commissary kitchen and at events, working closely with chefs...

... and cooks, as well as other staff as applicable who work in BOH, and help with food preparation and execution. Train and

Tags:

06 Αυγ
Πανελλήνια [Restaurant Ventures Limited T/A RV Recruit]

Are you a chef? Would you like to work in the UK? We are looking for skilled chefs to join our team. We are a group of internationally renowned restaurants headed up by a Michelin-starred chef dedicated to producing high-quality, French dishes to our customers.  Gross annual salaries: Chef de Partie: £22000 + tronc (approximately £3000 per anum) Sous Chef: £24000 + tronc (approximately £3000 per anum) Head Chef: £36000 Applicants...

... should have:

Strong communication skills
A high level of English
EU citizenship
At least 2 years of relevant experience
“A la carte” experience

We offer:

Training programmes
An indefinite contract (48h/ week)
Tronc scheme (tips)
Paid overtime 
Meals while on duty 
Private health care
Company pension scheme 
28 days holiday entitlement (pro-rated) 
Assistance with accommodation (ask for more information)

Send your CV to cv@rvrecruit.co.uk for more information.

Tags:

06 Αυγ
Πανελλήνια [Restaurant Ventures Limited T/A RV Recruit]

An exciting opportunity has become available for an experienced, motivated and passionate Sous Chef to join our group of internationally renowned, traditional French restaurants. What we do:  We are a food-led company, actively headed up by a Michelin-starred chef. Our kitchens combine both traditional and modern techniques, working with the best fresh produce and state-of-the-art equipment to deliver quality French dishes to our customers. Passion and...

... quality are at the forefront of everything we do. 

What we are looking for:
A great personality
Strong communication skills
A passion for food
A team player who thrives under pressure
A high level of English
Previous experience working in a busy ‘a la carte’ kitchen, catering for over 100 covers in any single sitting
EU citizenship
What we are offering: 
You will work for a reputable, award-winning company that is in constant expansion
We offer great in-house training programmes and a focused development plan so you can gorw with us as we continue to expand
An indefinite contract (48h/ week)
Tronc scheme (tips)
Paid overtime 
Meals while on duty 
Trips, days out and other incentives 
Private health care
Company pension scheme 
28 days holiday entitlement (pro-rated) 
Childcare vouchers 
50% discount on your food bill at any of the restaurants within the group 

Gross annual salary:

£24000 + tronc (approximately £3000 per anum) + paid overtime.

Send your CV to cv@rvrecruit.co.uk for more information.

Tags:

03 Αυγ
Πανελλήνια [SANI RESORT]

Sani Resort is a privately developed ecological resort offering world class 5* services while at the same time maintaining a human scale and protecting its surrounding environment of unique beauty. In its 1000 acres, there are five internationally awarded luxurious hotels, each with its own character and prestige in all areas of operations, serving luxury in a wide range of leisure facilities and accommodation. In this fast-paced, rapidly growing environment...

... there are plenty of work and development opportunities. Our decisive aim is to exploit abilities and talents among our

Tags:

Για να αποθηκεύσεις μια αγγελία στα αγαπημένα σου και να φτιάξεις λίστες, θα πρέπει να εγγραφείς στο JobsToday.gr. Κάντο σε ένα λεπτό και απόλαυσε πολλές δυνατότητες που θα σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά.

Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου τώρα.