Αγγελίες εργασίας για safecare.gr. Ξεκινήστε καριέρα safecare.gr στην Ελλάδα!

Βλέπετε 116 από τις 53 αγγελίες.
19 Σεπ
Αθήνα [safecare.gr]

Αναζητώ ειδικό παιδαγωγό η εργοθεραπευτή για εξωτερικό πρόγραμμα για τον γιο μου 7ετων με αυτισμό. Είδος Εργασίας: Ελεύθερος

18 Σεπ
Αθήνα [safecare.gr]

Ζητείται Babysitter – Παιδαγωγός με μεταφορικό μέσο, για παραλαβή από το σχολείο και διάβασμα παιδιών. Είδος Εργασίας: Ελεύθερος

14 Σεπ
Θεσσαλονίκη [safecare.gr]

Ζητείται Babysitter για παραλαβή παιδιών (10-5,5 χρ) από το σχολείο και ασφαλή μεταφορά στο σπίτι. Ώρες 15΄30 μέχρι 17’30 και για 4 μέρες την εβδομάδα Αρμοδιότητες: Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητά Προσόντα: Η εταιρία προσφέρει:

14 Σεπ
Βόλος [safecare.gr]

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΕΩΣ 45 ΧΡΟΝΩΝ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ. Αρμοδιότητες: Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητά Προσόντα: Η εταιρία προσφέρει:

14 Σεπ
Θεσσαλονίκη [safecare.gr]

Αναζητώ Βρεφονηπιοκόμο – Βabysiter για φύλαξη και δημιουργική απασχόληση σε μωρό 10 μηνών, για μερικές μέρες της εβδομάδας. Αρμοδιότητες: Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητά Προσόντα: Η εταιρία προσφέρει:

14 Σεπ
Αθήνα [safecare.gr]

Ζητείται Γηροκόμος κυρία, σε αυτοεξηπηρετούμενη κυρία 65 ετών, για παρακολούθηση, συντροφιά, οικιακά, εκτός Σαββάτου-Κυριακής. Αρμοδιότητες: Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητά Προσόντα: Η εταιρία προσφέρει:

14 Σεπ
Θεσσαλονίκη [safecare.gr]

Ζητείται Καμαριέρα / Καθαρίστρια σε ξενοδοχείο Προφίλ υποψήφιας: • 1-3 έτη προϋπηρεσίας σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχεία 4-5* σε κέντρο πόλης ή σε νησί • Επιθυμητή η γνώση της αγγλικής γλώσσας Αρμοδιότητες: Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητά Προσόντα: Η...

... εταιρία προσφέρει:

Tags:

13 Σεπ
Θεσσαλονίκη [safecare.gr]

Ζητείται καθηγητής-τρια Φυσικός με φροντιστηριακή εμπειρία από φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης. Αρμοδιότητες: Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητά Προσόντα: Η εταιρία προσφέρει:

13 Σεπ
Αθήνα [safecare.gr]

Βοηθός γεωπόνου ζητείται , προϋπηρεσία σε εργασίες κήπου θα εκτιμηθεί. Αρμοδιότητες: Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητά Προσόντα: Η εταιρία προσφέρει:

13 Σεπ
Αθήνα [safecare.gr]

Βοηθός γεωπόνου ζητείται, προϋπηρεσία σε εργασίες κήπου θα εκτιμηθεί. Είδος Εργασίας: Ελεύθερος επαγγελματίας Μισθός: 600,00€

12 Σεπ
Θεσσαλονίκη [safecare.gr]

Ζητείται (γυναίκα) γηροκόμος, για κατάκοιτη ηλικιωμένη για 12ωρη απασχόληση. Αρμοδιότητες: Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητά Προσόντα: Η εταιρία προσφέρει:

12 Σεπ
Θεσσαλονίκη [safecare.gr]

Ζητούνται Καθηγητές-τριες Αγγλικών με γνώση πτυχίου ΤΙΕ, με σκοπό να αναλάβουν τη διδασκαλία του πτυχίου σε τάξεις ενηλίκων. Αρμοδιότητες: Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητά Προσόντα: Η εταιρία προσφέρει:

12 Σεπ
Πάτρα [safecare.gr]

Ζητείται καθηγητής/τρια Αγγλικών για άμεση πρόσληψη.Η άδεια διδασκαλίας είναι απαραίτητη, ενώ η προϋπηρεσία επιθυμητή. Αρμοδιότητες: Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητά Προσόντα: Η εταιρία προσφέρει:

11 Σεπ
Αθήνα [safecare.gr]

Οικιακή βοηθός ζητείται για όλες τις δουλειές σπιτιού και μαγείρεμα για 5 /μελή οικογένεια προτιμάται κυρία με αυτοκίνητο. Αρμοδιότητες: Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητά Προσόντα: Η εταιρία προσφέρει:

11 Σεπ
Αθήνα [safecare.gr]

Οικιακή βοηθός ζητείται για όλες τις δουλειές σπιτιού και μαγείρεμα για 5 /μελή οικογένεια προτιμάται κυρία με αυτοκίνητο. Είδος Εργασίας: Ελεύθερος

11 Σεπ
Αθήνα [safecare.gr]

ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ βοηθοί ή πρακτικοί ζητούνται για πλήρη απασχόληση σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων. Παρέχονται, μεταξύ άλλων, εκπαίδευση, ευχάριστο περιβάλλον και προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης Αρμοδιότητες: Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητά...

... Προσόντα:
Η εταιρία προσφέρει:

Tags:

Για να αποθηκεύσεις μια αγγελία στα αγαπημένα σου και να φτιάξεις λίστες, θα πρέπει να εγγραφείς στο JobsToday.gr. Κάντο σε ένα λεπτό και απόλαυσε πολλές δυνατότητες που θα σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά.

Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου τώρα.