Αγγελίες εργασίας για Everest. Ξεκινήστε καριέρα Everest στην Ελλάδα!

Βλέπετε 13 από τις 3 αγγελίες.
31 Αυγ
Αθήνα [Everest]

To κατάστημα Everest στο Κορωπί αναζητά προσωπικό σε θέση μπουφέ. Απαραίτητα προσόντα : Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Δυνατότητα απασχόλησης σε κυλιόμενο ωράριο Οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6951791001

28 Αυγ
Αθήνα [Everest]

Το καταστήματα Everest στην Αργυρούπολη αναζητά συνεργάτες για θέση μπουφέ. Απαραίτητα προσόντα:  Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στο χώρο της εστίασης.  Δυνατότητα απασχόλησης σε κυλιόμενο ωράριο.  Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διακρίνονται...

... από ευχάριστη προσωπικότητα, αναπτυγμένες επικοινωνιακές ικανότητες, ομαδικό πνεύμα, μεθοδικότητα.
Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο estiasis-hr@vivartia.com ή μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6951791001.
Επιπλέον, μπορούν να επισκεφτούν το Γραφείο Επιλογής Goody´s | Everest, Ερμού 6, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 10:00 μέχρι 17:00.

Tags:

28 Αυγ
Αθήνα [Everest]

Το κατάστημα Everest στην Ηλιούπολη αναζητά συνεργάτες για θέση μπουφέ. Απαραίτητα προσόντα:  Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στο χώρο της εστίασης.  Δυνατότητα απασχόλησης σε κυλιόμενο ωράριο.  Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διακρίνονται από ευχάριστη...

... προσωπικότητα, αναπτυγμένες επικοινωνιακές ικανότητες, ομαδικό πνεύμα, μεθοδικότητα.
Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο estiasis-hr@vivartia.com ή να επικοινωνήσουν στο 695179100.
Επιπλέον, μπορούν να επισκεφτούν το Γραφείο Επιλογής Goody´s | Everest, Ερμού 6, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 10:00 μέχρι 17:00.

Tags:

Για να αποθηκεύσεις μια αγγελία στα αγαπημένα σου και να φτιάξεις λίστες, θα πρέπει να εγγραφείς στο JobsToday.gr. Κάντο σε ένα λεπτό και απόλαυσε πολλές δυνατότητες που θα σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά.

Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου τώρα.