Αγγελίες εργασίας για καθηγητής. Ξεκινήστε καριέρα καθηγητής στην Ελλάδα!

Βλέπετε 14 από τις 4 αγγελίες.
06 Οκτ
Θεσσαλονίκη [Speak Up! Κέντρο Ξένων Γλωσσών]

Καθηγητής/Καθηγήτρια Ισπανικών για άμεση πρόσληψη στο ΚΞΓ Speak Up! στο Πανόραμα. Απαραίτητα Προσόντα: Άδεια διδασκαλίας στην Ισπανική γλώσσα Επιθυμητά Προσόντα: Εμπειρία διδασκαλίας σε παιδιά και ενήλικες

27 Σεπ
Θεσσαλονίκη [wisdom]

Ζητείται Καθηγητής Πληροφορικής σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θέση εργασίας μερικής απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Διάθεση για εργασία Συνέπεια και επαγγελματισμός

24 Σεπ
Αθήνα [RESEARCH SYNELIXIS]

Ζητείται καθηγητής Οικονομολόγος, με κατεύθυνση Μίκρο-Μάκρο-Δημόσια Οικονομική. Απαραίτητη προϋπόθεση, Μεταπτυχιακός τίτλος στο γνωστικό αντικείμενο ενδιαφέροντος. Πρόσθετο προσόν Διδακτορικός τίτλος σπουδών.

24 Σεπ
Αθήνα [RESEARCH SYNELIXIS]

Ζητείται καθηγητής Χρηματοοικονομικής-Τραπεζικής, για πανεπιστημιακά μαθήματα. Απαραίτητη προϋπόθεση Μεταπτυχιακός τίτλος στο γνωστικό αντικείμενο ενδιαφέροντος. Πρόσθετο προσόν, Διδακτορικός τίτλος σπουδών.

Για να αποθηκεύσεις μια αγγελία στα αγαπημένα σου και να φτιάξεις λίστες, θα πρέπει να εγγραφείς στο JobsToday.gr. Κάντο σε ένα λεπτό και απόλαυσε πολλές δυνατότητες που θα σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά.

Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου τώρα.