Αγγελίες εργασίας για εγκαταστατης. Ξεκινήστε καριέρα εγκαταστατης στην Ελλάδα!

Βλέπετε 12 από τις 2 αγγελίες.
22 Φεβ
Αθήνα [Παγουλάτος Γεώργιος]

Ηλεκτρονικός ζητείται από εταιρεία, για πλήρη απασχόληση σε τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας (συναγερμοί, κάμερες, θυροτηλεοράσεις, access, δίκτυα), με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, άδεια οδήγησης για μηχανάκι και αυτοκίνητο. Βιογραφικά στο παρακάτω...

... e-mail, τηλ. 2105905659, 6941443925

Tags:

17 Φεβ
Θεσσαλονίκη [RayCom A.E.]

Η RayCom Α.Ε. με έδρα την Θεσσαλονίκη, πιστοποιημένος Εγκαταστάτης Συστημάτων Εισροών Εκροών, λόγω επέκτασης της πελατειακής της εγκατάστασης αναζητά για άμεση πρόσληψη, SoftWare Developer για την επέκταση των υφιστάμενων εφαρμογών της Εταιρείας. Ο/Η υποψήφιος/α...

... θα πρέπει να γνωρίζει άριστα τα περιβάλλοντα C#, MS SQL, T-SQL και Visual Studio. H προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση είναι απαραίτητη καθώς και η πολύ καλή γνώση αγγλικών. Θα ληφθούν επίσης σοβαρά υπόψη το πνεύμα συνεργασίας, ομαδικότητας, και αφοσίωσης στα έργα της επιχείρησης.
Παρέχονται Μισθός αναλόγων προσόντων, ασφάλιση, bonus παραγωγικότητας καθώς και η ανάλογη εξέλιξη στο υπάρχον Team Ανάπτυξης. Αποστολή βιογραφικών στο παρακάτω email, με κωδικό θέσης SOFTDEV.

Tags:

Για να αποθηκεύσεις μια αγγελία στα αγαπημένα σου και να φτιάξεις λίστες, θα πρέπει να εγγραφείς στο JobsToday.gr. Κάντο σε ένα λεπτό και απόλαυσε πολλές δυνατότητες που θα σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά.

Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου τώρα.