Αγγελίες εργασίας για γραμματεα. Ξεκινήστε καριέρα γραμματεα στην Ελλάδα!

Βλέπετε 14 από τις 4 αγγελίες.
02 Οκτ
Θεσσαλονίκη [DOCTOR]

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΔΕ. - ΠΑ. 14:30 ΜΕ 22:30. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ EMAIL.

28 Σεπ
Αθήνα [WANDA GROUP CORP.]

MANAGER- ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ για κάλυψη διευθυντικής θέσης, χωρίς υποχρεώσεις, και αυστηρά με δυνατότητα ταξιδιών στο εξωτερικό, ζητείται από Διεθνή Όμιλο Ανθρώπινου Δυναμικού στα Νότια Προάστια Αθηνών (Καλλιθέα-Μοσχάτο), για την δημιουργία, διαχείριση και διοικητική...

... υποστήριξη του νέου γραφείου της εταιρείας.
Η κατάλληλη υποψήφια θα πρέπει να διαθέτει: Άριστες οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητες, υπευθυνότητα. Απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον 6 ετών σε διοικητική/γραμματειακή υποστήριξη, πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή και Απολυτήριο Λυκείου. Άριστη γνώση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας, Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ (Ms Office) και Internet.
Υψηλές αποδοχές αναλόγως προσόντων.
Παρακαλούμε αποστείλετε βιογραφικό σημείωμα, επισυνάπτοντας απαραίτητα πρόσφατη φωτογραφία, στο παρακάτω e-mail.

Tags:

26 Σεπ
Αθήνα [modelplant]

Επιχείρηση σκηνικών θεατρικών διαφημιστικών και τηλεοπτικών παραγωγών, ζητεί νέα γραμματέα. Απαραίτητα Προσόντα: εμφανίσιμη, άκρως επικοινωνιακή, δυναμική, ευγενική, με θέληση για εξέλιξη, γνώση μηχανών γραφείου, με δυνατότητα ταξιδίων. Η εταιρία προσφέρει:...

... ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, πρόσθετη ασφάλιση, προοπτικές εξέλιξης.
Βιογραφικά με φώτο

25 Σεπ
Αθήνα [Αχτοιδα]

Κέντρο Ειδικών θεραπειών στην Ηλιούπολη, αναζητά έμπειρο/η γραμματέα με πιστοποιημένη γνώση Η/Υ, για απογευματινή, καθημερινή απασχόληση. Επιθυμητή η εμπειρία σε αντίστοιχη θέση. Συστάσεις απαραίτητες. Αποστολή βιογραφικών στο animus2016@yahoo.gr.

Για να αποθηκεύσεις μια αγγελία στα αγαπημένα σου και να φτιάξεις λίστες, θα πρέπει να εγγραφείς στο JobsToday.gr. Κάντο σε ένα λεπτό και απόλαυσε πολλές δυνατότητες που θα σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά.

Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου τώρα.