Αγγελίες εργασίας για ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ. Ξεκινήστε καριέρα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ στην Ελλάδα!

Βλέπετε 19 από τις 9 αγγελίες.
05 Ιουλ
Αθήνα [Φροντιστήρια Μ.Ε]

Αναζητούνται καθηγητές Βιολογίας από Φροντιστήριο Μ.Ε στη περιοχή της Παλλήνης. Αποστολή βιογραφικών αποκλειστικά στο παρακάτω e-mail.

05 Ιουλ
Αθήνα [Φροντιστήρια Μ.Ε]

Καθηγητές όλων των ειδικοτήτων ζητούνται από Φροντιστήριο Μ.Ε στην περιοχή της Παλλήνης. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: frontme@yahoo.com Αρμοδιότητες: Καθηγητές Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητά Προσόντα: Η εταιρία προσφέρει:

03 Ιουλ
Ζάκυνθος [ΠΗΓΗ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ]

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

30 Ιουν
Αθήνα [ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ]

Ζητούνται διανομείς φυλλαδίων για την περίοδο 26 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου τέσσερις με οκτώ ώρες την ημέρα. Η διανομή θα γίνει πόρτα-πόρτα, παρμπρίζ αυτοκινήτων και χέρι-χέρι και λιγότερο στατικό. Αμοιβή 2,5 ευρώ την ώρα συν μπόνους παραγωγικότητας. Απαραίτητα...

... Προσόντα: Όρεξη για δουλειά.

Tags:

30 Ιουν
Αθήνα [ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ]

Κοπέλα ηλικίας από 20 έως 25 ετών για γραμματειακή υποστήριξη φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης για τις ώρες 14:00 μέχρι 18:00. Απαραίτητα Προσόντα: Άριστη γνώση χειρισμού υπολογιστή και επικοινωνιακή με γονείς και μαθητές.

30 Ιουν
Αθήνα [ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ]

Δάσκαλος ή δασκάλα για δίωρη μελέτη μαθητών Δημοτικού (14:00 με 16:00 περίπου) Απαραίτητα Προσόντα: Επικοινωνιακός με παιδιά και γονείς. Επιθυμητά Προσόντα: Ανάλογη προϋπηρεσία.

30 Ιουν
Αθήνα [ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ]

Καθηγητής ειδικοτήτων Γ΄ ΕΠΑ.Λ. (ηλεκτρολογία, μηχανολογία, νοσηλευτική κ.λ.π.) Απαραίτητα Προσόντα: Σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

25 Ιουν
Θεσσαλονίκη [Φροντιστήριο Καρδία]

καθηγητής πληροφορικής αεππ

18 Ιουν
Αθήνα [FRONTISTIRIA PLYTA]

Ζητείται καθηγητής Φυσικός που να γνωρίζει και Μαθηματικά -Χημεία, και Μαθηματικός, για εργασία σε Φροντιστήριο-Κέντρο Μελέτης (Νέα Σμύρνη) για Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Γενικής Παιδείας.

Για να αποθηκεύσεις μια αγγελία στα αγαπημένα σου και να φτιάξεις λίστες, θα πρέπει να εγγραφείς στο JobsToday.gr. Κάντο σε ένα λεπτό και απόλαυσε πολλές δυνατότητες που θα σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά.

Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου τώρα.