Αγγελίες εργασίας για ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ. Ξεκινήστε καριέρα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ στην Ελλάδα!

Βλέπετε 15 από τις 5 αγγελίες.
12 Οκτ
Αθήνα [ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ]

Μονάδα μεγάλου Φροντιστηριακού Ομίλου στον Χολαργό, αναζητά απόφοιτο/η Παιδαγωγό για τμήμα μελέτης μαθημάτων δημοτικού. Αποστολή βιογραφικών στο παρακάτω email.

30 Σεπ
Αθήνα [Φροντιστήρια Μ.Ε]

Αναζητούνται ΆΜΕΣΑ φοιτητές και φοιτήτριες από φροντιστήριο Μ.Ε στη περιοχή της ΠΑΛΛΗΝΗΣ, για επιτήρηση διαγωνισμάτων 2-3 ώρες κάποια Σάββατα. Προτιμούνται άτομα που κατοικούν κοντά στην περιοχή και στα περίχωρα Στείλτε μας στο παρακάτω email, το τηλέφωνο...

... και το ονοματεπώνυμό σας, με σημείωση τη λέξη ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ, και θα επικοινωνήσουμε εμείς αμέσως μαζί σας.

Tags:

30 Σεπ
Αθήνα [Φροντιστήρια Μ.Ε]

Αναζητούνται, για άμεση πρόσληψη, έμπειροι καθηγητές ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ από φροντιστήριο Μ.Ε στην περιοχή της ΠΑΛΛΗΝΗΣ. Αποστολή βιογραφικών στο παρακάτω email.

28 Σεπ
Αθήνα [Φροντιστήριο Πυραμίδα (Ιωαννίνων 74, Αθήνα)]

Ζητείται φοιτητής-τρια για βοηθός (φιλολόγου ή μαθηματικού ή φυσικού) σε κέντρο μελέτης. Για περισσότερες λεπτομέρειες καλέστε στο τηλέφωνο επικοινωνίας.

27 Σεπ
Θεσσαλονίκη [wisdom]

Ζητείται Καθηγητής Πληροφορικής σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θέση εργασίας μερικής απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Διάθεση για εργασία Συνέπεια και επαγγελματισμός

Για να αποθηκεύσεις μια αγγελία στα αγαπημένα σου και να φτιάξεις λίστες, θα πρέπει να εγγραφείς στο JobsToday.gr. Κάντο σε ένα λεπτό και απόλαυσε πολλές δυνατότητες που θα σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά.

Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου τώρα.