Αγγελίες εργασίας για Παιδια. Ξεκινήστε καριέρα Παιδια στην Ελλάδα!

Βλέπετε 18 από τις 8 αγγελίες.
12 Σεπ
Θεσσαλονίκη [Παιδότοπος]

παιδαγωγός σε παιδότοπο Αρμοδιότητες: φύλαξη και οργάνωση δραστηριοτήτων για παιδιά Απαραίτητα Προσόντα: ευγένεια, χαμόγελο, όρεξη για δουλειά. Αποστολή βιογραφικών στο παρακάτω email.

10 Σεπ
Αθήνα [Ελενη Παρασκευοπουλου]

Ζητείται κοπέλα για φύλαξη παιδιού 8 ετών άμεσα. Περιοχή Νέος Κόσμος. Αρμοδιότητες: μεταφορά στο σχολείο και στο φροντιστήριο, παραλαβή από το φροντιστήριο ή από το κέντρο μελέτης σε περίπτωση απογευματινής βάρδιας στην εργασία μου. Απαραίτητα Προσόντα:...

... εμπειρία με παιδιά, φιλική, μη καπνίστρια, συνεπής.
Επιθυμητά Προσόντα: συστάσεις

Tags:

04 Σεπ
Θεσσαλονίκη [Prestije-Sandanski]

Οικιακή βοηθός, για οικογένεια με παιδιά 9 και 10 χρόνων, ζητείται για 24-ωρη εργασία, περιοχή Νεάπολη. 24-ωρο ρεπό. Κα Γαλήνη, 2314 005 727, βαιμπερ 00306996 920 717. Ώρες επικοινωνίας: 9.00-13.00, 18.00-20.00.

02 Σεπ
Αθήνα [Heegan Ivan 22]

Ευκαιρίες απασχόλησης: Αρχική βοήθεια, νταντάδες, οδηγοί και άλλοι οικιακοί εργαζόμενοι. Ζητάμε οικιακή βοηθό, κάποιος που να εργάζεται πολύ καλά στο σπίτι και να φροντίζει τα παιδιά, άνδρες ή γυναίκες, χρειαζόμαστε επίσης έναν κηπουρό, έναν φύλακας ασφαλείας...

... και έναν δάσκαλο.

Οφέλη: μισθός συν μπόνους, δωρεάν διαμονή.

Απαιτήσεις: Ηλικία: 21-58 ετών, πρωτοβάθμια εκπαίδευση, εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους, διαθεσιμότητα μετεγκατάστασης.

Τα ενδιαφερόμενα άτομα πρέπει να είναι έτοιμα να μετακινηθούν μέσα σε ένα μήνα, είτε πρόκειται για άνδρες είτε για γυναίκες.
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με το βιογραφικό σας σημείωμα για αξιολόγηση και περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω email.

Tags:

31 Αυγ
Πανελλήνια [Heagan Melisa]

Παιδική φροντίδα / babysitter για άμεση απασχόληση, αρχίζοντας τον επόμενο μήνα και για διάρκεια 2 ετών, με σταθερό μισθό συμβολαίου ύψους 3.600 δολαρίων. Χρειαζόμαστε ένα πρόσωπο που να είναι υπεύθυνο, ειλικρινές, εργατικό, που ξέρει πώς να κάνει τις βασικές οικιακές...

... εργασίες, καλό με τα παιδιά. Άντρας ή γυναίκα

Απαίτηση:
ΗΛΙΚΙΑ: 21-55 ετών, πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Διαθεσιμότητα για να ξεκινήσετε αμέσως. ΥΠΕΥΘΥΝΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ χωρίς ποινικό μητρώο και να είναι καλή με τα παιδιά, τουλάχιστον ένα χρόνο εμπειρίας.

Τα ενδιαφερόμενα άτομα πρέπει να είναι έτοιμα να μετακινηθούν μέσα σε ένα μήνα, είτε πρόκειται για άνδρες είτε για γυναίκες.
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με το βιογραφικό σας σημείωμα για αξιολόγηση και περαιτέρω πληροφορίες.

Tags:

28 Αυγ
Θεσσαλονίκη [ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ]

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ Αρμοδιότητες: PART TIME ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ Απαραίτητα Προσόντα: ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΦΟΡΑ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΥΛΗΣ, ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Επιθυμητά Προσόντα: ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ...

... ΓΙΟΡΤΩΝ ΚΤΛ
Η εταιρία προσφέρει: Ο.ΤΙ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ

Tags:

28 Αυγ
Ρέθυμνο [ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΛΛΗ]

Ζητείται απόφοιτος τμήματος ψυχολογίας για απογευματινή εργασία σε ιδιωτικό κέντρο στο Ρέθυμνο με γνώσεις και εμπειρία σε παιδιά με ΔΑΔ, ΔΕΠ-Υ και άλλες ΜΔ. Θα ληφθούν υπόψη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, δυνατότητα δελτίου παροχής υπηρεσιών, μεταπτυχιακός...

... τίτλος σπουδών, εργασιακή εμπειρία, σεμινάρια.
Αποστολή βιογραφικών στο παρακάτω email.

Tags:

24 Αυγ
Αθήνα [ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΛΑ]

ΦΥΛΑΞΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ Αρμοδιότητες: Δημιουργική απασχόληση παιδιών Απαραίτητα Προσόντα: Αγάπη για τα παιδιά, συνέπεια , εντιμότητα, υπευθυνότητα.

Για να αποθηκεύσεις μια αγγελία στα αγαπημένα σου και να φτιάξεις λίστες, θα πρέπει να εγγραφείς στο JobsToday.gr. Κάντο σε ένα λεπτό και απόλαυσε πολλές δυνατότητες που θα σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά.

Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου τώρα.