Αγγελίες εργασίας για Αποκλειστικα. Ξεκινήστε καριέρα Αποκλειστικα στην Ελλάδα!

Βλέπετε 18 από τις 8 αγγελίες.
13 Ιουν
Αθήνα [ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ]

Βοηθός Φαρμακοποιού ζητείται από φαρμακείο των βορείων προαστίων. Αποστείλατε το βιογραφικό σας αποκλειστικά μέσω e-mail.

13 Ιουν
Αθήνα [ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ]

Υπάλληλος Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης πελατών ζητείται από e-shop των βορείων προαστίων για Μερική Απασχόληση. Με άνεση στην επικοινωνία, ευχέρεια λόγου και προϋπηρεσία. Αποστείλατε το βιογραφικό σας αποκλειστικά μέσω e-mail.

13 Ιουν
Αθήνα [ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ]

Υπάλληλος Διαχείρισης Παραγγελιών E-shop (picker) ζητείται από φαρμακείο των βορείων προαστίων. Απαραίτητη προϋπηρεσία. Αποστείλατε το βιογραφικό σας αποκλειστικά μέσω email.

30 Μαι
Αθήνα [Φροντιστήρια Μ.Ε]

Αναζητούνται καθηγητές Βιολογίας από Φροντιστήριο Μ.Ε στη περιοχή της Παλλήνης. Αποστολή βιογραφικών αποκλειστικά στο παρακάτω e-mail.

30 Μαι
Αθήνα [Φροντιστήρια Μ.Ε]

Αναζητούνται καθηγητές Α.Ο.Θ από Φροντιστήριο Μ.Ε στη περιοχή της Παλλήνης. Αποστολή βιογραφικών αποκλειστικά στο παρακάτω e-mail.

30 Μαι
Αθήνα [Φροντιστήρια Μ.Ε]

Αναζητούνται καθηγητές Φυσικοί και Χημικοί από Φροντιστήρια Μ.Ε στη περιοχή της Παλλήνης. Αποστολή βιογραφικών αποκλειστικά στο παρακάτω e-mail.

30 Μαι
Αθήνα [Φροντιστήρια Μ.Ε]

Αναζητούνται καθηγητές Μαθηματικοί από Φροντιστήρια Μ.Ε. στη περιοχή της Παλλήνης. Αποστολή βιογραφικών αποκλειστικά στο παρακάτω e-mail.

21 Μαι
Πανελλήνια [Εκπαιδευτικός όμιλος]

Μεγάλος εκπαιδευτικός όμιλος στο πλαίσιο της στελέχωσης του τμήματος πωλήσεων ζητά να προσλάβει Στελέχη Τηλεφωνικής Προώθησης Εκπαιδευτικών Συμβουλών Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι. ή Ι.Ε.Κ. Προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο (2) ετών στις πωλήσεις...

Για να αποθηκεύσεις μια αγγελία στα αγαπημένα σου και να φτιάξεις λίστες, θα πρέπει να εγγραφείς στο JobsToday.gr. Κάντο σε ένα λεπτό και απόλαυσε πολλές δυνατότητες που θα σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά.

Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου τώρα.