Καριέρα

Τηλεργασία ή freelancer, όσα πρέπει να γνωρίζετε
Συνέντευξη εργασίας: Τα πιο συνηθισμένα λάθη
Πως να βρεις δουλειά στον χώρο της Υγείας!
6 Συμβουλές για να έχεις μια επιτυχημένη καριέρα!
6 Επαγγέλματα ιδανικά για τους λάτρεις της μουσικής!
Καριέρα
epaggelmata latreis mousikis

Ανήκεις στους λάτρεις της μουσικής και θέλεις να χτίσεις μία καριέρα σχετική με το χόμπι σου; Στην συνέχεια μπορείς να δεις ποια επαγγέλματα μπορείς να επιλέξεις!

4 Tips για να έχεις ένα καλό προφίλ στο LinkedIn!
Καριέρα
linkedin symvoules profil

Είσαι δημιουργικός με εμπειρία και έχεις προφίλ στο LinkedIn, από όπου ψάχνεις για δουλειά, αλλά δεν βλέπεις ανταπόκριση; Σκέψου μόνο ότι υπάρχουν άλλα 500.000 προφίλ στην συγκεκριμένη πλατφόρμα, τα οποία αναφέρουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με σένα!

3 τρόποι για να ξεκινήσεις την αναζήτηση εργασίας.
Καριέρα
looking_for_job

Εάν βρίσκεσαι ανάμεσα στους μακροχρόνια ανέργους, θα αναρωτιέσαι πιθανώς πώς να ξεφύγεις από αυτό που έχει κάνει την αναζήτηση εργασίας μια απογοητευτική εμπειρία. 1. Επένδυσε στον εαυτό σου Αν δεν έχεις εργαστεί για κάποιο χρονικό διάστημα, σου προτείνουμε να αναζητήσεις τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία συντάκτη βιογραφικού ή σύμβουλο καριέρας. Αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν όχι … Συνέχεια ανάγνωσης 3 τρόποι για να ξεκινήσεις την αναζήτηση εργασίας.

Είναι ώρα να αλλάξεις δουλεια;
Καριέρα

Πολλές φορές λέμε ότι η εργασία μας γίνεται βαρετή, χωρίς να προσφέρει πλέον κάποια συγκίνηση. Είναι ώρα να ψάξουμε κάτι καινούριο ή καλό είναι να κάνουμε υπομονή μέχρι να ξαναβρούμε αυτό που μας εξίταρε τον πρώτο καιρό σε αυτή την θέση; Παρακάτω είναι 5 σημάδια οτι ίσως είναι καλύτερο να ψάξεις κάτι καινούργιο: Τα πρωινά … Συνέχεια ανάγνωσης Είναι ώρα να αλλάξεις δουλεια;

Σελίδα 1 από 1 (19 άρθρα)