Καριέρα

Νέα εργασία: Τι να κάνεις και τι όχι την πρώτη εβδομάδα
Πώς θα γίνεις περισσότερο αποδοτικός στην εργασία
Συνέντευξη εργασίας: Τι να ρωτήσεις για να ξεχωρίσεις
Επαγγελματικό προφίλ: Τα λάθη που το καταστρέφουν
Πως θα αλλάξετε καριέρα με σωστά βήματα
Καριέρα
Πως θα αλλάξετε καριέρα με σωστά βήματα | jobstoday.gr

Η αλλαγή καριέρας είναι μία δύσκολη υπόθεση, αλλά όχι ασυνήθιστη. Υπάρχουν άτομα που αποφασίζουν ν΄αλλάξουν επαγγελματική πορεία είτε από επιλογή, είτε από ανάγκη. Εάν επιθυμείτε μία αλλαγή επαγγελματικής πορείας, αλλά ταυτόχρονα φοβάστε, οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να το πράξετε ανώδυνα.

Εγκυμοσύνη: Εργασιακά δικαιώματα και συμβουλές
Καριέρα
πως να ανακοινώσεις στον εργοδότη μια εγκυμοσύνη | jobstoday.gr

Η εγκυμοσύνη για μία γυναίκα είναι πάντα ένα χαρούμενο γεγονός. Ωστόσο, πολλές από τις εργαζόμενες γυναίκες ανησυχούν για το πώς θα ανακοινώσουν στο αφεντικό ή στους συναδέλφους, μια κύηση. Για να ανακοινώσεις την σωστή στιγμή την εγκυμοσύνη σου στην δουλειά, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές. Επίσης, μπορείς να ενημερωθείς και για τα εργασιακά σου δικαιώματα.

Απόλυση: Πώς να την διαχειριστείς σωστά
Καριέρα
Πως να διαχειριστείς σωστά την απόλυση | jobstoday.gr

Η απόλυση, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες του κάθε εργαζομένου. Συχνά μια απόλυση έρχεται απροειδοποίητα. Ωστόσο, κάποιες φορές υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν πως σύντομα θα χάσεις την δουλειά σου. Παρουσιάζονται, παρακάτω, μερικά σημάδια αναμενόμενης απόλυσης. Επίσης κάποια tips  θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς σωστά μια απόλυση.

Βιογραφικό: Τα συχνότερα λάθη
Καριέρα
Βιογραφικό, τα συχνότερα λάθη | jobstoday.gr

Το βιογραφικό είναι η «βιτρίνα» της προσωπικότητάς μας και των προσόντων μας.  Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για το εάν θα κληθούμε σε προσωπική συνέντευξη για κάποια θέση εργασίας ή αν θα απορριφθούμε αμέσως. Είναι πολύ σημαντικό να μη υπάρχουν λάθη στο βιογραφικό μας. Θα δούμε τα συνηθέστερα λάθη που γίνονται, για να μπορέσουμε να τ’ αποφύγουμε.

Σελίδα 1 από 1 (27 άρθρα)