Άρθρα για την εργασία και τα εργασιακά

3 Λόγοι για τους οποίους δεν βρίσκεις δουλειά!
Tips
psaxno doulia

Ενώ ψάχνεις διαρκώς για δουλειά και καταθέτεις συνέχεια το βιογραφικό σου, δεν έχεις καταφέρει ακόμη να προσληφθείς; Δες εδώ ποιοι είναι οι 3 βασικοί λόγοι, για τους οποίους συμβαίνει αυτό!

Πως να επιλέξεις το κατάλληλο μεταπτυχιακό!
Εκπαίδευση
metaptixiako

Ψάχνεις τους λόγους για τους οποίους θα ήταν καλό να επιλέξεις ένα συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα; Δες εδώ το πότε, το πως και το γιατί θα έπρεπε να το κάνεις!

Πως να χρησιμοποιήσεις τα Social Media για να βρεις δουλειά!
Tips
social media

Social Media όπως το Facebook και το Twitter τα οποία χρησιμοποιείς για διασκέδαση, πολλές φορές κρύβουν και επιχειρηματικές ευκαιρίες. Τα hashtags και τα fan pages μπορούν να βοηθήσουν, αρκεί να ξέρεις πως να κινηθείς!

Ποια καριέρα σου ταιριάζει!
Καριέρα
kariera

Πειραματίζεσαι ώστε να βρεις την ιδανική καριέρα για σένα, αλλά δεν καταλήγεις κάπου; Δες εδώ πως μπορείς να επιλέξεις την καριέρα που ταιριάζει στην προσωπικότητα σου!

9 Λάθη που μπορούν να καθυστερήσουν την καριέρα σου!
Καριέρα
kariera

Όταν είσαι στην ηλικία των 20 πολλές φορές βλέπεις από λάθος οπτική το θέμα καριέρα. Επειδή είναι δύσκολα όμως τα πράγματα τώρα, μην τα κάνεις και συ χειρότερα! Γι’ αυτό άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου.

Πρώτη μέρα στη δουλειά: Πως να εντυπωσιάσεις!
Εργασιακά
doulia

Πάντα η πρώτη μέρα σε μια νέα δουλειά είναι και η πιο αγχωτική. Πως να συμπεριφερθείς, τι να πεις, τι να φορέσεις και άλλα τόσα που πρέπει να σκεφτείς, ώστε να κάνεις καλή εντύπωση!

Μην δουλεύεις απλά, κάνε την καριέρα που ονειρεύεσαι!
Καριέρα
kariera

Ειδικά στις μέρες μας το να έχεις μια δουλειά είναι πολύ σημαντικό, αν δεν είναι όμως αυτό που ονειρευόσουν; Κάτι μπορείς να κάνεις και γι’ αυτό. Δες τα 5 tips που θα βοηθήσουν την καριέρα σου!

Πως να φτιάξεις ένα σωστό Βιογραφικό!
Tips
cv

Θέλεις να κάνεις αίτηση για δουλειά, αλλά δεν είσαι σίγουρος ότι το βιογραφικό σου έχει την κατάλληλη μορφή; Δες εδώ τα απαραίτητα βήματα ώστε να το γράψεις σωστά!

Σελίδα 1 από 1 (65 άρθρα)