Άρθρα για την εργασία και τα εργασιακά

2800 Θέσεις εργασίας σε Αθήνα και Θεσ/νικη για την Ryanair!
Εργασιακά
thesis ergasias ryanair

Νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν για τις δύο αεροπορικές βάσεις της Ryanair, στην Θεσσαλονίκη αλλά και την Αθήνα, για προσωπικό εδάφους και κέτερινγκ.

Πως να βρεις δουλειά στο εξωτερικό!
Tips
doylia eksoteriko

Καθημερινά όλο και περισσότερα άτομα αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό, όπου οι εργασιακές ευκαιρίες είναι περισσότερες. Τι θα πρέπει όμως να κάνεις για να βρεις μία δουλειά εκτός Ελλάδος;

6 Πράγματα που δεν πρέπει να κάνει ένας νέος υπάλληλος!
Tips

Όταν βρίσκεσαι σε μία νέα δουλειά, έχεις διαφορετικούς κανόνες σε σχέση με τους υπόλοιπους υπαλλήλους. Τι θα έπρεπε όμως να αποφύγει ένας νέος υπάλληλος, ώστε να μην δώσει αρνητικές εντυπώσεις;

3 Λόγοι για τους οποίους δεν βρίσκεις δουλειά!
Tips
psaxno doulia

Ενώ ψάχνεις διαρκώς για δουλειά και καταθέτεις συνέχεια το βιογραφικό σου, δεν έχεις καταφέρει ακόμη να προσληφθείς; Δες εδώ ποιοι είναι οι 3 βασικοί λόγοι, για τους οποίους συμβαίνει αυτό!

Πως να επιλέξεις το κατάλληλο μεταπτυχιακό!
Εκπαίδευση
metaptixiako

Ψάχνεις τους λόγους για τους οποίους θα ήταν καλό να επιλέξεις ένα συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα; Δες εδώ το πότε, το πως και το γιατί θα έπρεπε να το κάνεις!

Πως να χρησιμοποιήσεις τα Social Media για να βρεις δουλειά!
Tips
social media

Social Media όπως το Facebook και το Twitter τα οποία χρησιμοποιείς για διασκέδαση, πολλές φορές κρύβουν και επιχειρηματικές ευκαιρίες. Τα hashtags και τα fan pages μπορούν να βοηθήσουν, αρκεί να ξέρεις πως να κινηθείς!

Ποια καριέρα σου ταιριάζει!
Καριέρα
kariera

Πειραματίζεσαι ώστε να βρεις την ιδανική καριέρα για σένα, αλλά δεν καταλήγεις κάπου; Δες εδώ πως μπορείς να επιλέξεις την καριέρα που ταιριάζει στην προσωπικότητα σου!

9 Λάθη που μπορούν να καθυστερήσουν την καριέρα σου!
Καριέρα
kariera

Όταν είσαι στην ηλικία των 20 πολλές φορές βλέπεις από λάθος οπτική το θέμα καριέρα. Επειδή είναι δύσκολα όμως τα πράγματα τώρα, μην τα κάνεις και συ χειρότερα! Γι’ αυτό άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου.

Σελίδα 1 από 1 (60 άρθρα)