Άρθρα για την εργασία και τα εργασιακά

Πως να βρεις δουλειά στον χώρο της Υγείας!
Καριέρα
xoros ugeias kariera

Ο ιατρικός τομέας είναι από τους λίγους που έχει αρκετές θέσεις εργασίας εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Πως μπορείς όμως να μπεις στον χώρο της Υγείας και τι θα πρέπει να κάνεις για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε προσλάβουν;

Η σημαντικότητα των social media στην αγορά εργασίας!
Tips
social media agora ergasias

Τα social media δεν καλύπτουν μόνο την ανάγκη μας για επικοινωνία με άτομα που βρίσκονται είτε μακριά είτε κοντά μας, αλλά και στην εύρεση εργασίας. Το θέμα είναι το κατά πόσο τα χρησιμοποιούμε σωστά για να καταφέρουμε να μπουν ή ακόμη και να εδραιωθούμε σε μια δουλειά!

6 Tips για μια επιτυχημένη συνέντευξη μέσω Skype!
Tips
sumvoules sunenteuksi nea doyleia

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες επιχειρήσεις προτιμούν να κάνουν συνέντευξη μέσω Skype στους υποψήφιους εργαζόμενους τους. Η τεχνολογία εξελίσσεται και έχει μπει γενικότερα για τα καλά στη ζωή μας, πόσο μάλλον στον χώρο εργασίας μας. Τι θα πρέπει λοιπόν να κάνεις για να δώσεις μια θετική πρώτη εντύπωση, ώστε να πάρεις την δουλειά που … Συνέχεια ανάγνωσης 6 Tips για μια επιτυχημένη συνέντευξη μέσω Skype!

6 Συμβουλές για να έχεις μια επιτυχημένη καριέρα!
Καριέρα

Το να βρεις μια οποιαδήποτε δουλειά ίσως να μην είναι και τόσο δύσκολο. Αν θέλεις πραγματικά να απασχοληθείς με κάτι που θα σου αποφέρει κάποια μηνιαία κέρδη, τότε σίγουρα θα βρεις μια δουλειά. Το δύσκολο όμως είναι να έχεις μια επιτυχημένη καριέρα!

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Ποιοι το δικαιούνται!
Προγράμματα
koinoniko merisma 2018

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που δίνεται το κοινωνικό μέρισμα. Κάποια πράγματα όμως έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρυσι. Ήδη κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για το Κοινωνικό Μέρισμα 2018 , το οποίο προβλέπει 710 εκατομμύρια ευρώ. Έμεινε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης του ποσού ανάλογα με τα δημοσιονομικά δεδομένα που θα συγκεντρωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Ποιοι θα πάρουν το δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ!
Προγράμματα
oaed doro xristougennon

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανυπομονούν να δουν αν δικαιούνται το δώρο Χριστουγέννων που δίνει ο ΟΑΕΔ. Παρόλο που δεν μιλάμε για κάποιο τραγικό ποσό, είναι σίγουρα ένα πολύ καλό βοήθημα μέσα στις γιορτές! Ποιοι είναι αυτοί όμως που θα το πάρουν τελικά;

Πως να «πουλήσεις» τον εαυτό σου μέσα σε 25 λέξεις!
Tips
cover letter tips

Όταν κάνεις ηλεκτρονικά αίτηση για μια δουλειά είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις το πως να «πουλήσεις» τον εαυτό σου. Το marketing είναι το Α και το Ω για να καταφέρεις να τραβήξεις το ενδιαφέρον του άλλου με μόλις 25 λέξεις. Πως μπορείς όμως να το πετύχεις αυτό;

Έρχονται 5.500 προσλήψεις σε υπουργεία για αποφοίτους ΑΕΙ – ΤΕΙ
Προγράμματα
proslipseis upourgeia dimosio

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε νέο πρόγραμμα για 5.500 προσλήψεις σε υπουργεία, του οποίου οι αιτήσεις αναμένεται να γίνουν στο τέλος του Νοέμβρη. Τα άτομα που θα προσληφθούν θα είναι ΤΕ -ΠΕ και το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τον ΟΑΕΔ εκ μέρους του υπουργείου Εργασίας.

Σελίδα 1 από 1 (65 άρθρα)