Άρθρα για την εργασία και τα εργασιακά

Στο blog του JobsToday.gr θα βρείτε πληροφορίες για την εργασία και για εργασιακά θέματα όπως τα δικαιώματα σας, συμβουλές και εκπαίδευση.
Youtuber: Είναι ένα από τα επαγγέλματα του μέλλοντος;
ΣΕΠΕ: Τα νέα πρόστιμα για τις εργασιακές παραβάσεις
Πως τα social media βλάπτουν την εργασία σας
Πως θα βρεις και θα προσλάβεις τον ιδανικό υπάλληλο
Συνήθειες που μπορούν να «σκοτώσουν» την καριέρα
Καριέρα
Συνήθειες που μπορούν να σκοτώσουν την καριέρα | jobstoday.gr

Διανύοντας το πρώτο μήνα του νέου έτους, πολλοί από εμάς, συνηθίζουμε να βάζουμε νέους στόχους  στο επαγγελματικό τομέα. Όμως, αρκετά συχνά, υπάρχουν «εμπόδια» στη διαδρομή για την επίτευξη αυτών των στόχων. Αρκετά λάθη μπορούν να υπονομεύσουν και να «σκοτώσουν» την επαγγελματική μας καριέρα. Γι αυτό το λόγο, παρακάτω παρουσιάζονται οι πιο καταστρεπτικές συνήθειες για την … Συνέχεια ανάγνωσης Συνήθειες που μπορούν να «σκοτώσουν» την καριέρα

Σταδιακή υποχώρηση της ανεργίας στην Ελλάδα
Εργασιακά
Σταδιακή υποχώρηση της ανεργίας στην Ελλάδα | jobstoday.gr

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή, με δελτίο τύπου ανακοίνωσε τον εποχικά προσαρμοσμένο δείκτη ανεργίας για τον Οκτώβριο του 2019.  Έτσι, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ η ανεργία στην Ελλάδα, μειώθηκε για τέταρτο συνεχόμενο μήνα. Παράλληλα βελτιώθηκαν οι δείκτες της συνολικής και της πλήρους απασχόλησης, σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ.

Tips για ομαλή επιστροφή στην εργασία μετά την γέννα
Καριέρα
Tips για ομαλή επιστροφή στην εργασία μετά την γέννα | jobstoday.gr

Η επιστροφή στην δουλειά μετά την άδεια μητρότητας είναι μία σημαντική μετάβαση για τις νέες μητέρες. Πολλές φορές όμως, η μετάβαση αυτή, είναι δύσκολη. Και αυτό, γιατί  η νέα μητέρα νιώθει ενοχές που απομακρύνεται από το μωρό της για να εργαστεί. Έτσι παρακάτω, υπάρχουν μερικές συμβουλές που θα βοηθήσουν τις νέες μητέρες να επιστρέψουν ομαλά … Συνέχεια ανάγνωσης Tips για ομαλή επιστροφή στην εργασία μετά την γέννα

Προσλήψεις στο ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα
Εργασιακά
Προσλήψεις στο ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα | jobstoday.gr

Με την έναρξη της νέας χρονιάς, ανακοινώθηκαν νέες θέσεις εργασίας τόσο στο δημόσιο όσο και στο ιδιωτικό τομέα. Στο κείμενο που ακολουθεί, υπάρχουν συγκεντρωμένες όλες οι προσλήψεις ατόμων που γίνονται αυτό το διάστημα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν τα δικαιολογητικά που χρειάζονται ή τα βιογραφικά τους, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής.

Σελίδα 1 από 1 (128 άρθρα)