Άρθρα για την εργασία και τα εργασιακά

Στο blog του JobsToday.gr θα βρείτε πληροφορίες για την εργασία και για εργασιακά θέματα όπως τα δικαιώματα σας, συμβουλές και εκπαίδευση.
3 πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις όταν ψάχνεις εργασία (και 3 που μπορείς!).
10 χρήσιμες συμβουλές για μια επιτυχημένη καριέρα.
6 συμβουλές για να πετύχεις στη νέα σου δουλειά.
Δες πως να χειριστείς μια τηλεφωνική συνέντευξη.
7 συμβουλές για να διατηρήσεις τη δουλειά σου.
Tips
job

Δούλεψε σκληρά. Πολλούς εργοδότες δεν τους απασχολεί αν αφιερώνεις λίγο χρόνο στο facebook ή αν στέλνεις μηνύματα, με την προϋπόθεση να είσαι συγκεντρωμένος στη δουλειά σου. Πρέπει να δίνεις στον εργοδότη σου τους λόγους για τους οποίους σε πληρώνει. Όταν έρθει η ώρα να πάρει τις αποφάσεις του, θα παραμείνει στη δουλειά ο πιο παραγωγικός … Συνέχεια ανάγνωσης 7 συμβουλές για να διατηρήσεις τη δουλειά σου.

3 τρόποι για να ξεκινήσεις την αναζήτηση εργασίας.
Καριέρα
looking_for_job

Εάν βρίσκεσαι ανάμεσα στους μακροχρόνια ανέργους, θα αναρωτιέσαι πιθανώς πώς να ξεφύγεις από αυτό που έχει κάνει την αναζήτηση εργασίας μια απογοητευτική εμπειρία. 1. Επένδυσε στον εαυτό σου Αν δεν έχεις εργαστεί για κάποιο χρονικό διάστημα, σου προτείνουμε να αναζητήσεις τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία συντάκτη βιογραφικού ή σύμβουλο καριέρας. Αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν όχι … Συνέχεια ανάγνωσης 3 τρόποι για να ξεκινήσεις την αναζήτηση εργασίας.

Είναι ώρα να αλλάξεις δουλεια;
Καριέρα

Πολλές φορές λέμε ότι η εργασία μας γίνεται βαρετή, χωρίς να προσφέρει πλέον κάποια συγκίνηση. Είναι ώρα να ψάξουμε κάτι καινούριο ή καλό είναι να κάνουμε υπομονή μέχρι να ξαναβρούμε αυτό που μας εξίταρε τον πρώτο καιρό σε αυτή την θέση; Παρακάτω είναι 5 σημάδια οτι ίσως είναι καλύτερο να ψάξεις κάτι καινούργιο: Τα πρωινά … Συνέχεια ανάγνωσης Είναι ώρα να αλλάξεις δουλεια;

Πως θα βρω εργασία στην Ελλάδα του 2017
Tips

Η κατάσταση στον εργασιακό τομέα της Ελλάδας εν μέσω κρίσης είναι είναι πολύ δύσκολη στην καλύτερη. Το 2017 είναι κοντά και τα πράγματα δεν προβλέπεται να αλλάξουν δραστικά. Αυτό που μπορείς να κάνεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον, είναι να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου για την εργασία και να δοκιμάσεις νέους τρόπους και πράγματα για … Συνέχεια ανάγνωσης Πως θα βρω εργασία στην Ελλάδα του 2017

Σελίδα 1 από 1 (44 άρθρα)