Άρθρα για την εργασία και τα εργασιακά

Στο blog του JobsToday.gr θα βρείτε πληροφορίες για την εργασία και για εργασιακά θέματα όπως τα δικαιώματα σας, συμβουλές και εκπαίδευση.
Τι ψάχνουν οι εργοδότες και τι να κάνεις στη συνέντευξη!
16.787 Μόνιμες θέσεις στο δημόσιο αναμένονται το 2019!
Έρχεται πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 8.933 ανέργους τον Φεβρουάριο!
Πως να βρεις δουλειά στον χώρο της Υγείας!
Η σημαντικότητα των social media στην αγορά εργασίας!
Tips
social media agora ergasias

Τα social media δεν καλύπτουν μόνο την ανάγκη μας για επικοινωνία με άτομα που βρίσκονται είτε μακριά είτε κοντά μας, αλλά και στην εύρεση εργασίας. Το θέμα είναι το κατά πόσο τα χρησιμοποιούμε σωστά για να καταφέρουμε να μπουν ή ακόμη και να εδραιωθούμε σε μια δουλειά!

6 Tips για μια επιτυχημένη συνέντευξη μέσω Skype!
Tips
sumvoules sunenteuksi nea doyleia

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες επιχειρήσεις προτιμούν να κάνουν συνέντευξη μέσω Skype στους υποψήφιους εργαζόμενους τους. Η τεχνολογία εξελίσσεται και έχει μπει γενικότερα για τα καλά στη ζωή μας, πόσο μάλλον στον χώρο εργασίας μας. Τι θα πρέπει λοιπόν να κάνεις για να δώσεις μια θετική πρώτη εντύπωση, ώστε να πάρεις την δουλειά που … Συνέχεια ανάγνωσης 6 Tips για μια επιτυχημένη συνέντευξη μέσω Skype!

6 Συμβουλές για να έχεις μια επιτυχημένη καριέρα!
Καριέρα

Το να βρεις μια οποιαδήποτε δουλειά ίσως να μην είναι και τόσο δύσκολο. Αν θέλεις πραγματικά να απασχοληθείς με κάτι που θα σου αποφέρει κάποια μηνιαία κέρδη, τότε σίγουρα θα βρεις μια δουλειά. Το δύσκολο όμως είναι να έχεις μια επιτυχημένη καριέρα!

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Ποιοι το δικαιούνται!
Προγράμματα
koinoniko merisma 2018

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που δίνεται το κοινωνικό μέρισμα. Κάποια πράγματα όμως έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρυσι. Ήδη κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για το Κοινωνικό Μέρισμα 2018 , το οποίο προβλέπει 710 εκατομμύρια ευρώ. Έμεινε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης του ποσού ανάλογα με τα δημοσιονομικά δεδομένα που θα συγκεντρωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Σελίδα 1 από 1 (60 άρθρα)