Άρθρα για την εργασία και τα εργασιακά

Στο blog του JobsToday.gr θα βρείτε πληροφορίες για την εργασία και για εργασιακά θέματα όπως τα δικαιώματα σας, συμβουλές και εκπαίδευση.
Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2019-2020
Τι ψάχνουν οι εργοδότες και τι να κάνεις στη συνέντευξη!
16.787 Μόνιμες θέσεις στο δημόσιο αναμένονται το 2019!
Έρχεται πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 8.933 ανέργους τον Φεβρουάριο!
Πως να βρεις δουλειά στον χώρο της Υγείας!
Καριέρα
xoros ugeias kariera

Ο ιατρικός τομέας είναι από τους λίγους που έχει αρκετές θέσεις εργασίας εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Πως μπορείς όμως να μπεις στον χώρο της Υγείας και τι θα πρέπει να κάνεις για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε προσλάβουν;

Η σημαντικότητα των social media στην αγορά εργασίας!
Tips
social media agora ergasias

Τα social media δεν καλύπτουν μόνο την ανάγκη μας για επικοινωνία με άτομα που βρίσκονται είτε μακριά είτε κοντά μας, αλλά και στην εύρεση εργασίας. Το θέμα είναι το κατά πόσο τα χρησιμοποιούμε σωστά για να καταφέρουμε να μπουν ή ακόμη και να εδραιωθούμε σε μια δουλειά!

6 Tips για μια επιτυχημένη συνέντευξη μέσω Skype!
Tips
sumvoules sunenteuksi nea doyleia

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες επιχειρήσεις προτιμούν να κάνουν συνέντευξη μέσω Skype στους υποψήφιους εργαζόμενους τους. Η τεχνολογία εξελίσσεται και έχει μπει γενικότερα για τα καλά στη ζωή μας, πόσο μάλλον στον χώρο εργασίας μας. Τι θα πρέπει λοιπόν να κάνεις για να δώσεις μια θετική πρώτη εντύπωση, ώστε να πάρεις την δουλειά που … Συνέχεια ανάγνωσης 6 Tips για μια επιτυχημένη συνέντευξη μέσω Skype!

6 Συμβουλές για να έχεις μια επιτυχημένη καριέρα!
Καριέρα

Το να βρεις μια οποιαδήποτε δουλειά ίσως να μην είναι και τόσο δύσκολο. Αν θέλεις πραγματικά να απασχοληθείς με κάτι που θα σου αποφέρει κάποια μηνιαία κέρδη, τότε σίγουρα θα βρεις μια δουλειά. Το δύσκολο όμως είναι να έχεις μια επιτυχημένη καριέρα!

Σελίδα 1 από 1 (61 άρθρα)