Αγγελίες εργασίας για διοικητικό. Ξεκινήστε καριέρα διοικητικό στην Ελλάδα!

Βλέπετε 110 από τις 10 αγγελίες.
24 Μαι
Πανελλήνια [ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΗΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ]

Διοικητικός Υπάλληλος Περιγραφή καθηκόντων: Παρακολούθηση προσφορών/επεξεργασία προσφορών/παρακολούθηση ζημιών πελατών/διαχείριση ραντεβού πελατών/έρευνα αγοράς/επικοινωνία με ασφαλιστικές εταιρίες/υπηρεσίες υποστήριξης (back office) Απαιτούμενες ειδικές

23 Μαι
Αθήνα [OPTIMAL HR GROUP]

Δικηγόρος (3 έτη εμπειρία) PROF-103 Η Optimal HR Group αναζητά για λογαριασμό πελάτη της, δικηγορικής εταιρείας στην Αθήνα, Δικηγόρο, με περίπου 3 έτη εμπειρία γενικής μαχόμενης δικηγορίας ιδιωτικού ή/και διοικητικού δικαίου. Αντικείμενο και Αρμοδιότητες: Δικαστικός...

... και εξώδικος χειρισμός σύνθετων

Tags:

18 Μαι
Αθήνα [ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»]

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» (Ν.Π.Ι.Δ.) Έχοντας υπ΄ όψιν : Τις διατάξεις του Π.Δ. 5/2001 «Οργανισμός

18 Μαι
Δήμος Θεσσαλονίκης [DOMISSIMA A.E.]

Η Domissima Α.Ε. (χημικά – δομικά υλικά, www.domissima.gr) αναζητά έμπειρο διοικητικό στέλεχος για την κάλυψη της θέσης Γραμματείας Πωλήσεων (Ελλάδας και εξωτερικού) με έδρα το Λάκκωμα Θεσσαλονίκης. Η θέση αναφέρεται στη διοίκηση της εταιρίας. Περιγραφή θέσης – αρμοδιότητες:...

17 Μαι
Δήμος Κερκυραίων [ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ]

.kred { background-color:#D01F25; color:white; padding:20px; } ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ   [Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.] Η Κωτσόβολος, η Νο 1 αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, με παρουσία σε όλη την Ελλάδα και μέλος...

... του διεθνούς ομίλου Dixons, ζητά για το

Tags:

15 Μαι
Πανελλήνια [ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - FINANCIAL & BUSINESS SOLUTIONS ΕΕ]

H Zisimatos Management αναζητά Οικονομικό Διοικητικό Διευθυντή για λογαριασμό ταχέως αναπτυσσόμενης ανώνυμης εταιρίας στον νομό Καρδίτσας. Αρμοδιότητες: Συμμετοχή στις διοικητικές αποφάσεις Παρακολούθηση και εφαρμογή της στρατηγικής της εταιρίας Εφαρμογή διατμηματικών...

... αποτελεσματικών

Tags:

12 Μαι
Γαλάτσι [ΠΑΥΛΟΣ ΔΡΙΒΑΣ]

Ζητούνται δύο (2) άτομα για τη στελέχωση νεοσύστατου τμήματος υποστήριξης πωλήσεων Παρέχεται σταθερός μισθός και ασφάλιση μέσα σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο

08 Μαι
Θεσσαλονίκη [Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα]

Το Μουσείο Το Ίδρυμα του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα έχει ως στόχο τη διατήρηση και διάδοση της μνήμης των Αγώνων του Ελληνισμού για την απελευθέρωση της Μακεδονίας, ιδιαίτερα του Μακεδονικού Αγώνα, αλλά και την επιστημονική μελέτη της νεότερης και σύγχρονης...

... ιστορίας της Μακεδονίας. Διαθέτει πλουσιότατη συλλογή κειμηλίων και τεκμηρίων της περιόδου 1870-1912, θεματική βιβλιοθήκη και το Κέντρο Έρευνας Μακεδονικής Ιστορίας και Τεκμηρίωσης (ΚΕΜΙΤ). Στους εκθεσιακούς χώρους του παρουσιάζονται χάρτες, φωτογραφικό υλικό, ιστορικά έγγραφα, διοράματα, ποικιλία οπλισμού και στολών, προσωπικά αντικείμενα Μακεδονομάχων καθώς και περιοδικές εκθέσεις. Το Μουσείο προσφέρει τη δυνατότητα οργανωμένων ξεναγήσεων σε ομάδες επισκεπτών, καθώς και αυτόματης ξενάγησης (υπηρεσία προσωπικής περιήγησης) σε πολλές γλώσσες και σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Επίσης διοργανώνει ποικίλες εκπαιδευτικές δράσεις.


Η θέση

Ο/η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί, θα αναφέρεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα και θα έχει ως στόχο τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του Μουσείου. Πιο συγκεκριμένα, ο/η Διευθυντής/ντρια θα αναλάβει τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές που περιγράφονται παρακάτω:

• Εισηγείται και μεριμνά για την τήρηση, τη συντήρηση, τον εμπλουτισμό, την παρουσίαση και την προβολή των συλλογών εκθεμάτων εντός και εκτός του Μουσείου και για τη διεξαγωγή περιοδικών εκθέσεων.
• Εισηγείται, υλοποιεί και εποπτεύει δράσεις και προγράμματα επιστημονικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που αποβλέπουν στην προαγωγή και την προβολή των σκοπών του Ιδρύματος, σε συνεργασία με τον Διευθυντή του ΚΕΜΙΤ.
• Εφαρμόζει και εποπτεύει την υλοποίηση των αποφάσεων του Δ.Σ. που σχετίζονται με το σχέδιο λειτουργίας του Ιδρύματος.
• Αντιπροσωπεύει το Ίδρυμα σε περιπτώσεις που ορίζονται από το Δ.Σ. και ενημερώνει προσωπικά τους διακεκριμένους επισκέπτες.
• Εισηγείται τον ετήσιο προϋπολογισμό, με βάση και την εισήγηση της επιστημονικής επιτροπής του ΚΕΜΙΤ,
• Φροντίζει να ενημερώνεται για τυχόν επιδοτούμενα προγράμματα, συναφή προς τους στόχους και τους σκοπούς του Ιδρύματος.
• Παρακολουθεί την πορεία επίτευξης των στόχων και προγραμμάτων σε συνεργασία με τους υπευθύνους των έργων, καταγράφει τυχόν αποκλίσεις, διερευνά τις αιτίες και μεριμνά για τη διευκόλυνση της επίτευξής τους.
• Μεταφέρει διαπιστώσεις και επισημάνσεις στο Δ.Σ. που αποβλέπουν στη βελτίωση της λειτουργίας του Μουσείου, ειδικά της επισκεψιμότητας και αναγνωρισιμότητάς του, μέσα από υλοποιήσιμες και ρεαλιστικές προτάσεις.
• Έχει τη διοικητική μέριμνα για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων του ιδρύματος σε συνεργασία με τα εντεταλμένα μέλη του Δ.Σ., του Διευθυντή και τους συνεργάτες του ΚΕΜΙΤ, καθώς επίσης και με τακτικούς και έκτακτους συνεργάτες του ιδρύματος.
• Συνεργάζεται με τα συναφή με το ΙΜΜΑ ιδρύματα της χώρας και του εξωτερικού.
• Εποπτεύει την εργασία των υπαλλήλων του Ιδρύματος και την τήρηση των προβλεπόμενων καθηκόντων και υποχρεώσεών τους, όπως και των τακτικών και έκτακτων συνεργατών.
• Παρίσταται χωρίς ψήφο σε όλες τις συνεδριάσεις του Δ.Σ και της Διοικούσας Επιτροπής του ΚΕΜΙΤ, κρατώντας τα πρακτικά και ενημερώνοντας το για όλα τα ζητήματα της αρμοδιότητάς του.
• Είναι υπεύθυνος/η για την τακτική και έγκαιρη διεκπεραίωση της εσωτερικής και εξωτερικής αλληλογραφίας του Ιδρύματος, υπογράφοντας τα σχετικά με τις αρμοδιότητές του έγγραφα.
• Μεριμνά για τη διαφύλαξη της ευταξίας σε όλους τους χώρους του Ιδρύματος και εργάζεται για τη διατήρηση πνεύματος συνεργασίας μεταξύ όλων των στελεχών του.
• Μεριμνά για τη συντήρηση και ασφάλεια του κτιρίου, των χώρων, εγκαταστάσεων, εξοπλισμού και συλλογών του Ιδρύματος, για την πρόληψη απωλειών και φθορών και φροντίζει για την έγκαιρη αποκατάστασή τους.
• Μεριμνά για την ασφάλεια των εργαζομένων και των επισκεπτών.
• Συνεργάζεται με τον Ταμία και τον εξωτερικό λογιστή, μεριμνώντας για τη διαθεσιμότητα των στοιχείων και φροντίζοντας να κινείται η οικονομική διαχείριση μέσα στα πλαίσια των υποχρεώσεων προς την εποπτεύουσα αρχή.


Το προφίλ σας

Προκειμένου να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στα απαιτητικά καθήκοντα της θέσης του/της Διευθυντή/τριας του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, θα πρέπει να διαθέτετε τα ακόλουθα:

• Πτυχίο ΑΕΙ και μεταπτυχιακές ή/και διδακτορικές σπουδές σε συναφή με το Μουσείο αντικείμενα
• Εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών σε αντίστοιχη ή σε άλλη διοικητική θέση
• Εμπειρία στην προσέλκυση και διαχείριση χορηγιών και άλλων οικονομικών ενισχύσεων
• Εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων
• Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (προφορική και γραπτή επικοινωνία)
• Επιθυμητή η πολύ καλή γνώση 2ης ξένης γλώσσας
• Άριστες ικανότητες διοίκησης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού
• Ικανότητα προγραμματισμού και οργάνωσης
• Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες

Ο πελάτης μας προσφέρει

Εφόσον επιλεγείτε για την κάλυψη της θέσης του/της Διευθυντή/τριας του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, σας προσφέρονται τα ακόλουθα:

• Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
• Άριστες προοπτικές εξέλιξης σε ένα δομημένο περιβάλλον εργασίας.

Ενδιαφέρεστε;

Είστε ένας/μια έμπειρος/η τεχνοκράτης και διακρίνεστε για τις ισχυρές διοικητικές και οργανωτικές σας ικανότητες; Σας συναρπάζει η Ιστορία και επιθυμείτε να προσφέρετε ενεργά τις υπηρεσίες σε ένα από τα ιστορικότερα Μουσεία της Βορείου Ελλάδος;

Tags:

04 Μαι
Δήμος Κοζάνης [Αλυσίδα super markets]

Ζητούνται Διευθυντές/Υποδιευθυντές Καταστημάτων έως 45 ετών από αλυσίδα super markets για την περιοχή της Κοζάνης. Απαραίτητη η προϋπηρεσία ως διοικητικό στέλεχος σε super market. [Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

30 Απρ
Δήμος Χαλκιδέων [ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ]

.kred { background-color:#D01F25; color:white; padding:20px; } ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ   [Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.] Η Κωτσόβολος, η Νο 1 αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών με παρουσία σε όλη την Ελλάδα και μέλος...

... του διεθνούς ομίλου Dixons, ζητά για το

Tags:

Για να αποθηκεύσεις μια αγγελία στα αγαπημένα σου και να φτιάξεις λίστες, θα πρέπει να εγγραφείς στο JobsToday.gr. Κάντο σε ένα λεπτό και απόλαυσε πολλές δυνατότητες που θα σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά.

Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου τώρα.