Δείτε όλες τις αγγελίες εργασίας από kariera.gr

Εμφανίζονται τα αποτελέσματα 18 από τα 359 που βρέθηκαν.

Ταξινόμηση: Σχετικές | Ημερομηνία | Δημοφιλείς

Σήμερα

SALES ADMINISTRATIVE ASSISTANT

Αθήνα [ kariera.gr ]

SALES ADMINISTRATIVE ASSISTANT(Κωδ. Θέσης: OTC67)Η Εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. μια από τις δυναμικότερες Εταιρίες που δραστηριοποιείται και στον χώρο των ... περισσοτερα »

 

Σήμερα

Εξωτερικοί Πωλητές Εταιρικών Προϊόντων

Αθήνα [ kariera.gr ]

Από γνωστό κατάστημα κινητής τηλεφωνίας ζητούνται εξωτερικοί πωλητές εταιρικών προϊόντων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ειναι επικοινωνιακοί και με διάθεση... περισσοτερα »

 

Σήμερα

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Καλλιθέα [ kariera.gr ]

Ζητούνται Υπάλληλοι Γραφείου από Όμιλο στην Καλλιθέα για άμεση πρόσληψη με βασικό μισθό ΙΚΑ και Bonus για 4ωρη ή 5ωρη εργασία, για πρωινή ή απογευματινή ... περισσοτερα »

 

Σήμερα

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ WMS

Οινόφυτα [ kariera.gr ]

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ WMS Η Εταιρεία, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής της, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και ζητεί: Υπεύθυνο τμήματος WMS στο Κέντρο Διανομής ... περισσοτερα »

 

Σήμερα

Ιατρικός Επισκέπτης

Αθήνα [ kariera.gr ]

H ΑΝΦΑΡΜ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, Ελληνική Φαρμακευτική Βιομηχανία με ηγετική θέση στο χώρο παραγωγής γενοσήμων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ζητά να προσλάβει: ΙΑΤΡΙΚΟ ... περισσοτερα »

 

Σήμερα

Τεχνικός Τοποθέτησης Μεμβρανών Αυτοκινήτου

Αθήνα [ kariera.gr ]

Τεχνικός Τοποθέτησης Μεμβρανών Αυτοκινήτου_ΑΤΤΙΚΗ Σχετικά με την εργασίαΕάν σας αρέσει ο χώρος του αυτοκινήτου και έχετε εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών στην ... περισσοτερα »

 

Σήμερα

Υπάλληλος Γραφείου

Αθήνα [ kariera.gr ]

Η The Franchise Co., η μεγαλύτερη εταιρία συμβούλων ανάπτυξης δικτύων λιανικής και franchise αναζητά: Υπάλληλος Γραφείου Η ιδανική υποψήφια πρέπει να διαθέτει ... περισσοτερα »

 

Σήμερα

5 Εκπρόσωποι Περιβαλλοντικού Οργανισμού

Αθήνα [ kariera.gr ]

Εταιρεία Marketing που εκπροσωπεί την Greenpeace αναζητά 5 νέους/νέες που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο μέσα από τη δουλειά τους!Στόχος μας είναι να μοιραστούμε ... περισσοτερα »

 

Πήγαινε στη σελίδα 1 2 3 4 ... 44 45 Επόμενη

 

 

Αναζήτηση Θέσεων εργασίας 
 
Όλες οι θέσεις εργασίας από την ιστοσελίδα kariera.gr
 
back to top